Mustafa Günaydın: Beylikdüzü'nde fetret devri bitecek!

Mustafa Günaydın: Beylikdüzü'nde fetret devri bitecek!
Sipki Ailesi Kültür Evi'nde düzenlenen toplantıya katılan AK Parti Beylikdüzü Belediye Başkan Adayı Mustafa Günaydın, Beylikdüzü'nün 10 yıldır CHP tarafından yönetildiğine dikkat çekerek "Beylikdüzü'nde fetret devrini bitireceğiz" dedi.

Sipki Ailesi Kültür Evi'nde gerçekleştirilen kahvaltılı programa katılan AK Parti Beylikdüzü Belediye Başkan Adayı Mustafa Günaydın, Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi seçmeninden oy istedi. Her kesimden insanın oyuna talip olduğunu vurgulayan Günaydın, “25 yıldan beri Marmara Mahallesi'nde yaşıyorum, 11 yıldır Kavaklı'da ticaret yapıyorum. Senelerdir Beylikdüzü'ndeyim. 3 yıldan fazla ilçe başkanlığı yaptım ve 20 Ocak'ta da AK Parti Belediye Başkan Adayı olarak görevlendirildim. İnşallah sizlerin desteğiyle Beylikdüzü'ne hizmet edeceğiz. 10 yıldır Beylikdüzü'nü CHP yönetiyor. Beylikdüzü'nde bir durgunluk var. Biz buna bir son vereceğiz. Bizim cumhuriyetin yüzüncü yılına özel Beylikdüzü'nde hayata geçirmek istediğimiz yüz projemiz var” diye konuştu.

Çok sayıda iş yapacağız

Beylikdüzü'nde hayata geçirmek istediği projelerden de söz eden Günaydın, “En önemli projemiz Kavaklı Mahallesi'nde. Orada 29 dönüm yerimiz var. Buraya Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi yapmak istiyoruz. Gene trafik sıkıntısı var. Kavaklı'dan, Barış Mahallesi'ne geçiş vereceğiz. İhlas Marmara'dan da sahil bölgesine geçiş verip trafiği rahatlatmak istiyoruz. Adnan Kahveci Mahallesi Anadolu Caddesi'nde de çok ciddi bir trafik var. Oradaki trafik sorununu da balçık dediğimiz bir sistemle çözeceğiz. Otopark sıkıntılarımız var. Malum mevcut belediye otopark konusunda ya da diğer hizmetler konusunda başarısız. Bizim Fatih Sultan Mehmet Camii'imiz var. Orada Yedi Emin var. Orayı kaldırıp orayı yerin altına otopark yaparak inşa edeceğiz. Büyük bir otopark yapacağız. Öte yandan her mahallemize taziye evleri inşa edeceğiz. Bir de ilçemizin en önemli projesi olarak meydanlarımızın olması lazım. Biz her mahallemizde meydanlar kuracağız. Beylikdüzü'ne güzel bir nikah salonu yapacağız. Nikahlarımız Beylicium'da yapılıyor. Bu Beylikdüzü'ne hiç yakışmıyor. Beylikdüzü güzel bir nikah salonunu ve düğün salonunu hak ediyor. Bunları da biz yapacağız” dedi.

Beylikdüzü'ne hizmet edeceğiz

Beylikdüzü'nde sosyal tesis olmadığını da söyleyen Günaydın, “İlçemizde yaşlıların, gençlerin rahat oturabileceği bir yer yok. Sosyal tesislerimiz çok zayıf. Yollarımız da deseniz çok kötü. Şuradan Kavaklı'ya gidin her şeyi görürsünüz. Biz hükümetimizin desteği ve kazandığımız büyükşehir belediyemizin de desteğiyle daha yaşanır bir Beylikdüzü için çalışacağız. Güzel bir yarış olacak. Nihayetinde kim daha iyi hizmet edecekse Allah onun kazanmasını nasip etsin. Beylikdüzü'nü geri alıp hizmet yapacağız” diye konuştu.

32a9e2d4-2dd3-439b-a4d4-522c3080ddfc.jpeg

Beylikdüzü'nü çok iyi bilirim

Beylikdüzü'ne aşık bir insan olduğunu ve kenti çok iyi bildiğini de vurgulayan Günaydın, “Buranın 413 bin nüfusu var, 280 bin seçmeni var. 10 mahallesi var. Beylikdüzü'nün yüzde 53'ü de emeklilerden oluşuyor. 52 cami, 256 okulumuz var. 139 caddemiz var bin küsür sokağımız var.

Ben 3 yıldan fazladır ilçe başkanlığı yapıyorum, 20 yıldır da burada yaşıyorum. Beylikdüzü'nde bilmediğim sokak, cadde yok. 8 bin esnafımız var ben her seferinde esnafımızı ziyaret ettim” diye konuştu.

e1d3a019-8ff9-4be5-a7c7-19e6687c0dd7.jpeg

Öztürk: Birlikte Türkiye'yiz

Toplantıya ev sahipliği yapan SİPKİ-DER Genel Başkanı Mir Menderes Öztürk, “Sözlerine biz birlikte Türkiye'yiz” diyerek sözlerine başladı. Öztürk, SİPKİ-DER her doğru projede olduğu gibi, siyasal çalışmalarda da doğru siyasetçilerin hizmet odaklı, Toplumun arz ve taleplerini benimseyen, bu hizmete gönüllü olan adayları her zaman desteklediklerini ifade edip sn Mustafa Günaydın 'nın Beylikdüzü' ne hizmet olarak çok büyük projeler ile yola çıktığını, Beylikdüzü için bu hizmeti yapabilecek tek aday olduğunu ve desteklenmesi gerektiğini ve kendisine başarılar dilediğini ifade etti.

kultue.jpg

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.