Utku Caner Çaykara: Avcılar'da bir başarı hikayesi yazacağız!

Utku Caner Çaykara: Avcılar'da bir başarı hikayesi yazacağız!
CHP Avcılar Belediye Başkan Adayı Utku Caner Çaykara, adaylığı sonrası ilk açıklamasını Damga'ya yaptı. Çaykara, “Biz de sahip olduğumuz gençliğimizle, enerjimizle birlikte Avcılar'da büyük bir başarı hikayesi yazacağız” dedi

ANIL BODUÇ- Uzun yıllardır siyasetin içerisinde olduğunu ve partinin en tabanından bu noktalara kadar geldiğini anlatan Çaykara, Avcılar'a hizmet noktasında her kesimden insana dokunacaklarını, ayrı gayrı gütmeden 450 bin nüfuslu Avcılar'ın tamamını kucaklayacaklarını kaydetti. Avcılar'ın çok değerli bir kent olduğunu da anlatan Çaykara, “Bugün Bakırköy skalasında olabilecek potansiyele sahip bu harika kenti hak ettiği noktaya taşımak için hep var gücümüzle çalışacağız” ifadelerini kullandı. 

1-001.jpg

Bugün sahaya indi

Belediye başkan adaylığı sonrası bugün ilk kez Avcılar'da sahaya da inen Utku Caner Çaykara, geçtiğimiz gün Yeşilkent Mahallesi'nde çıkan yangından etkilenen ilçe sakinlerini ziyaret etti. CHP Avcılar İlçe Başkanı Ahmet Selçuk Gök ile birlikte gerçekleştirdiği ziyarete ilişkin sosyal medya hesabından paylaşım yapan Çaykara, “İlçe Başkanımız Ahmet Selçuk Gök ve örgütümüzle birlikte dün gece saatlerinde Yeşilkent Mahallemizde çıkan yangından etkilenen komşularımızı ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. Komşularımızla her zaman dayanışma içerisinde olacağız” dedi.

2-001.jpg

Avcılar'ın her yerinde olacağız

Avcılar'ın 10 mahallesinde de her bir caddeye her bir sokağa gireceklerini ve çalınmadık kapı bırakmayacaklarını anlatan Çaykara, “Bizim her mahallemiz kıymetli her komşumuz kıymetli. Her zaman onların yanlarında olacağız. Vatandaşın derdiyle dertlenecek bu dertlere derman olmak için çalışacağız. Her gün ilmek ilmek Avcılar'ı enerjimizle, sevgimizle kuşatacak ve bu kent için mücadele edeceğiz” ifadelerini kullandı. 
 

İlgili Haberler

Kaynak:ANIL BODUÇ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.