Çatalca Belediyesi çalışanlarına yüzde 55 zam yapıldı

Çatalca Belediyesi çalışanlarına yüzde 55 zam yapıldı
Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner, yeni yılda belediye çalışanlarına zam müjdesi verdi. Başkan Üner yüzde 55 oranında maaşlara zam yapıldığını duyurdu.

Çatalca Belediyesi'nde çalışan personelle bir araya gelen Başkan Mesut Üner, yapılan toplantıyla 2024 yılında yapılacak zam oranını duyurdu. Mesut Üner yaptığı konuşmasında belediye çalışanlarına yapılacak yeni zam oranını yüzde 55 olarak açıkladı.

Üner ilk olarak sözlerine "Maaş zamlarıyla ilgili değerlendirme yapıyoruz. Değerlendirme yaparken de kimseyi üzmeden ve kırmadan hepinize güzel bir cevap vermek istiyorum. 01 Ocak 2023 ile 01 Ocak 2024 tarihinden bugüne kadar yüzde 195 oranında bir zam verdik. Geldiğimizde Çatalca Belediyesi personelleri diğer ilçelere göre çok daha az maaş alıyordu. En düşük zam oranını yüzde 50 olarak açıklayan Mesut Üner, daha sonra çalışanların biraz daha oranı artırmasını isteyince Başkan Üner isteği geri çevirmedi ve yeni maaş am oranını yüzde 55 olarak açıklamış oldu.

Mesut Üner yaşanan o anları ise sosyal medya hesabından paylaşarak "Biz burada olduğumuz müddetçe siz hiçbir zaman mağdur olmayacaksınız" diyerek notunu paylaştı.


cb.webp

İlgili Haberler

Kaynak:Hüsamettin Ozan Aslan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.