CHP'de Hatay muamması: Özgür Özel ile görüşen Lütfü Savaş'tan ilk açıklama geldi

CHP'de Hatay muamması: Özgür Özel ile görüşen Lütfü Savaş'tan ilk açıklama geldi
CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile görüşmesinin ardından Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş'tan ilk açıklama geldi.

CHP'de Hatay Büyükşehir Belediye Başkanlığı için yeniden aday gösterilmesiyle eleştirilerin hedefinde olan Lütfü Savaş'tan Özgür Özel ile görüşmesinin ardından ilk açıklama geldi.

Depremlerin yıl dönümünde Hatay’daki anmaya katılan Lütfü Savaş, Hatay halkı tarafından protesto edilmişti. Tepkilerin yoğunlaşması üzerine Lütfü Savaş'ın adaylığını yeniden değerlendirmeye alınacağı belirtilmişti. Dün de adaylığı tartışılan Lütfü Savaş, CHP'nin gerçekleştirdiği aday tanıtım toplantısına katılmamıştı.

Lütfü Savaş'la görüşme öncesinde açıklamalarda bulunan CHP Genel Başkanı Özgür Özel'de anketin sonuçlarını paylaşarak Lütfü Savaş'ın onayıyla birlikte bir alternatif geliştirilmesi durumunda seçimin alınabileceğini belirtmişti. Özgür Özel anketi Lütfü Savaş'la paylaşacağını da ifadelerini eklemişti.

Görüşme sonrasında Lütfü Savaş'tan ilk açıklama geldi. Savaş, Özel’le görüşmesinin ardından CHP Hatay İl Başkanlığı önünde toplanan kalabalığa telefondan, “Herkese selam söyle, yarın çok daha büyük bir mitingde açıklamalarımız olacak. Şu anda çok daha fazla bir şey söylemek doğru değil. Yarın hep birlikte ne yapacağımızı Hatay halkıyla paylaşacağız” şeklinde konuştu.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.