Yerli ve milli teknoloji markası OVION

Yerli ve milli teknoloji markası OVION
OVION Herkesin son teknolojiye ulaşma hakkının olduğu inancı ve misyonuyla tüketiciyle buluşmaya geliyor.

Yeni, yerli ve iddialı bir markanın en çok muhatap olduğu ve merak edilen, markanın nasıl ortaya çıktığı ve arkasında kim olduğu sorularıdır. Biz kimiz sorusuna cevap vermek birçok yeni marka için zor olsa da bu konuda Ovion’ un diğer tüm markalardan çok daha şanslı olduğunu ve tüketici nezdinde güven inşa etmek açısından hiçbir sorun yaşamayacağı aşikardır.

Zira Ovion markasının arkasında uzun yıllardır Ödül markası adı altında dünyanın hemen her yerine beyaz eşya ve ankastre ihracatı yapan ve çok önemli repütasyonu olan bir Türk markası vardır. Ailenin genç nesli olarak bu başarıyı teknoloji sektörüne taşıma hedefiyle çıkılan yolculukta hedef yerli ve milli bir teknoloji markasının da sektördeki dev markalarla yarışacak güce gelerek Türkiye’yi uluslararası platformlarda başarıyla temsil etmek ve tıpkı Ödül markası gibi yerli ve milli marka unvanıyla gururla dünyaya açılmak.

o2.jpg

Türk personeli istihdamı ve Türkiye’de üretimle ekonomiye katkı

Teknolojinin hızla değiştiği ve geliştiği dünyada özellikle mobil telefonlar artık herkesin hayatında önemli bir yer tutmaktadır. Bu kapsamda tüketicinin güncel teknolojiyi yakalama isteği ve ondan faydalanma arzusu gayet doğal bir talep olacaktır. Ancak ekonomik olarak bazen bu mümkün olmamakta ve tüketici istediği teknolojiye ulaşamamaktadır. İşte Ovion’ un yerli ve milli olması münasebetiyle başta Türkiye olmak üzere herkesin son teknolojiye ulaşma hakkı olduğu inancı ve misyonuyla hareket etmesi bu sebeptendir. Herkesin bütçesine uygun ürün bulabileceği bir marka düşünün ve bu marka Türkiye’de üretim yapıyor olsun, yetmiyormuş gibi istihdam ve kalkınma açısından nitelikli Türk personele güvenerek Türk insanının da teknoloji alanında var olabileceğini kanıtlamak için bir ekip oluştursun.

Fark yaratmak için farklı olmak gerekir

Ovion henüz daha doğmadan önce yapılan fizibilite çalışmaları sırasında sektörde fark yaratmak ve son teknolojiyi herkese ulaştırmak mottosu ile çıkılan yolda piyasada birçok anlamda öncü olmak adına adımlar atılmıştır. Bu kapsamda birkaç örnek vermek gerekirse giriş modeli diye tabir edilen V10 Lite modeli ile diğer birçok markanın giriş modelinde olmayan ve artık günümüzde herkesin kullandığı NFC özelliği eklenmiştir. Yine V20 Pro modelde öne çıkan başlıca özellikler 33 W hızlı şarj teknolojisi ve yine Amoled ekran ve G99 çip ile piyasadaki muadillerine kıyasla fark yaratacak özellikler taşımaktadır. Günümüzde insanlar için zaman kavramının ne kadar önemli olduğu düşünüldüğünde ortalama maksimum 1 saatte 0’dan 100’e çıkan şarj teknolojisiyle artık sırf hızlı şarj teknolojisi için bazı markaların çok yüksek fiyatlı mobil telefonlarına muhtaç kalınmayacaktır. Ovion markasının üst modeli V30 Ultra ise 3D Curved Amoled FHD ekranıyla ve G96 çipiyle ön plana çıkmaktadır. Ovion markası ayrıca 5G mobil ağ teknolojisi için gerekli altyapı çalışmalarına da ayrı bir önem vermektedir. Kullanıcılarına diğer dört nesile kıyasla daha yüksek veri hızı, güçlü güvenilirlik özellikleri, gelişmiş ağ kapasitesi ve oldukça düşük gecikme süresi gibi olanaklar vadetmektedir.

o3.jpg

Türkün teknolojide inovasyon ve yeni keşifler yapması imkansız mı?

Teknoloji sektöründe neredeyse her gün yeni gelişmeler ve keşifler yapılıyor ve büyük şirketler bu gelişmelere ve diğerlerinden önce ulaşmak için AR-GE yatırımlarına yöneliyor. Bu kapsamda Ovion’ da Türk insanının yaratıcı ve kaşif özelliğini ön plana çıkarmak adına AR-GE ekibi oluşturmuş ve bu alanda yatırım yapmaktan kaçınmamıştır.

Anadolu’dan doğan güçle tüm dünyaya açılma hayali

Ovion üretim tesisi özellikle markanın doğduğu yer olan Kayseri olarak seçilmiş ve Anadolu’ dan başlayan yolculuk her alanda olduğu gibi fark yaratacak ve adından söz ettirecek bir girişim olarak karşımıza çıkmaktadır. Anadolu insanının basiretine, saflığına ve çalışkanlığına örnek olacak bir şehir olan Kayseri’den yine aynı özelliklere sahip bir marka doğuyor olması Türkiye için de bir gurur kaynağı.

Sürprizlere hazır olun

Teknik detayların yanı sıra Ovion tüketiciye bir sürpriz daha yaparak mobil telefon yanında yine son teknoloji kablosuz bluetooth kulaklık ve akıllı saat hediyesi sunmaktadır. Harika tasarımla ve özenle hazırlanmış Ovion kutularının içinde tüketiciyi mutlu edecek birçok sürpriz olacaktır. Tüketici mobil telefon alırken farkında olmadan o mobil telefonun bütünleyici parçaları olan birçok aksesuar içinde ekstra masraf yapmaktadır. İşte Ovion tüketiciye adeta her şey dahil paketi sunarak tüm modelleri için kırılmaz cam ve telefon koruyucu kılıf hediye etmektedir. Yine V10 Lite ve V20 Pro modelleri için Vio Pod 1 marka bluetooth kablosuz kulaklık hediyesi sunulmaktadır. V30 Ultra modelinde ise Vio Pod 2 marka bluetooth kablosuz kulaklık ile birlikte Vio Watch akıllı saat hediyesi verilecektir.

o4.jpg

KVK Garantili ve yaygın teknik servis ağıyla Ovion

Son olarak vurgulanması gereken bir diğer önemli husus teknik servis ağı ve garanti kapsamıdır. Ovion markası KVK ile anlaşmalıdır. Ayrıca üretici firma olunması ve Türkiye’ de üretim yapılması nedeniyle Ovion markasının kendi teknik personeliyle sağladığı teknik servis hizmeti de mevcuttur.

Türkiye’nin 100 yılı projesi kapsamında teknolojide Ovion

Ovion markası yerli ve milli olma, herkese ve her bütçeye hitap edebilme ve Türkiye’de Türk personel istihdamıyla üretim yaparak Türk ekonomisine katkı sunma hevesiyle çıktığı bu yolda Türkiye’nin ve Cumhuriyetin 100. yılına layık olma heyecanı taşımakta bir Türk markası olarak dünya markasına dönüşme vizyonu taşımaktadır. Türkiye’nin 100 yılı projesi kapsamında teknoloji alanında üzerine düşen sorumluluğu yerine getirmeye hazır olan Ovion, tüm paydaşlarıyla birlikte ülkemizi en iyi şekilde temsil etmeye hazır olduğunu ve arkasında ki güçle başarının kaçınılmaz olduğunu vurgulamaktadır.



İlgili Haberler

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.