CHP’li Karabat’tan dikkat çeken “faiz” tespiti! “Aynı kişiler olması tesadüf değil…”

CHP’li Karabat’tan dikkat çeken “faiz” tespiti! “Aynı kişiler olması tesadüf değil…”
CHP’li Özgür Karabat katıldığı bir televizyon programında faizin yükselip düştüğü anlarda zengin olan kişilerin aynı olduğunu dile getirerek yeni ekonomi düzeni üzerinden AK Parti’ye yüklendi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Özgür Karabat, Flash TV’de canlı yayınlanan Serbest Kürsü adlı programa katıldı. Programda Türkiye’de AK Parti’nin getirdiği yeni ekonomi düzenini eleştiren Karabat, faiz zenginlerine değindi.

Kişisel X hesabı üzerinden de konuya dair bir paylaşımda bulunan Özgür Karabat, “Faiz düşerken de yükselirken de kazanan hep aynı” diyerek “Milletimiz, 31 Mart'ta bu çarpık düzene ‘dur’ diyecek!” ifadelerini kullandı. Karabat, bu düzenin değişmesi için vatandaşları AK Parti’ye sarı kart göstermeye davet etti.

Özgür Karabat programda şu açıklamaları yaptı: “Faiz düşerken zengin olanlarla faiz yükselirken zengin olanların aynı kişiler olması tesadüf değildir. Bu AKP’nin tercihidir. Bu düzenin değişmesi için bu iktidarın gitmesi lazım. O yüzden yerel seçimler çok önemli. Bu seçimde halkımız, emekliler, yurt bulamayan öğrenciler, annelerde sarı kartı iktidara gösterecek. Biz de ondan sonra bir başka noktaya bu işi getireceğiz.

İlgili Haberler

Kaynak:Hediye Tarakçı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.