Türkiye'nin konuştuğu ölümlü kazada bomba iddia: Ünlü medya patronunun oğlu da mı araçtaydı?

Türkiye'nin konuştuğu ölümlü kazada bomba iddia: Ünlü medya patronunun oğlu da mı araçtaydı?
Gazeteci Emrullah Erdinç, Türkiye’nin konuştuğu kazada çarpıcı iddiada bulundu. Erdinç araçta bulunan ancak adı dosyada geçmeyen 10. çocuğun ünlü bir medya patronunun oğlu olduğunu iddia etti.

Yazar Eylem Tok'un 17 yaşındaki oğlu 1 Mart'ta kullandığı arabayla yol kenarındaki ATV tipi araçlara çarparak bir kişinin ölümüne dört kişinin de yaralanmasına neden olmuştu.

Eylem Tok ile oğlunun kaza sonrası İstanbul Havalimanı'ndan Mısır'a kaçtığı sonrasında da Amerika Birleşik Devletleri'ne gittikleri ortaya çıkmıştı. Ardından, zanlıların hem diplomatik yollardan hem de Interpol vasıtasıyla Türkiye'ye iadeleri istenmişti.

Son yaşanan gelişmede de Adalet Bakanlığı şüphelilerin iadesi için ABD makamlarıyla irtibata geçti. Bakanlık, T.C. ve onu yurt dışına kaçıran annesi Tok'un, ABD'den iadesi için talepname hazırladı. Talepnamenin bir hafta içinde ABD makamlarına iletileceği belirtildi.

Gazeteci Emrullah Erdinç, Türkiye’nin konuştuğu kazada dikkat çeken iddia ortaya attı. Oğuz Murat Acı’nın hayatını kaybettiği kaza anında, iki araçta toplamda 10 çocuğun olduğunu ifade eden Erdinç, yurt dışına kaçan T.C. hariç 8 kişinin ifadesinin alındığına dikkat çekti. Erdinç, sürücü T.C.’nin yanında, ünlü bir medya patronunun oğlunun olduğunu ileri sürdü ve o kişinin HTS kayıtlarının incelenmesi sonucu ortaya çıkacağını kaydetti.

Erdinç'in sosyal medya hesabından paylaştığı söz konusu iddia şöyle:

Kazadaki gizemli çocuk hangi iş insanın oğlu? Türkiye’nin konuştuğu kazada çok önemli bir ayrıntı ortaya çıktı. Oğuz Murat Acı’nın hayatını kaybettiği kaza anında, iki araçta toplamda 10 cocuğun olduğu belirlendi. Yurt dışına kaçan T.C. hariç 8 kişinin ifadesi alındı. Araçta bulunan ve adı dosyada geçmeyen 10 çocuğun, ünlü bir medya patronunun oğlu olduğu iddia edildi. Acı’nın avukatlarının savcılığa yaptığı suç duyurusunda olay yerinde bulunan ve adı geçmeyen 10. şüphelinin kimliğinin tespit edilmesi talep edildi. Tüm Türkiye’nin merak ettiği o kişi HTS kayıtlarının incelenmesi sonucu ortaya çıkacak.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.