Zuhal Topal'la Yemekteyiz 12 Mart puanları! Çiğdem kaç puan aldı?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz 12 Mart puanları! Çiğdem kaç puan aldı?
Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni haftanın ikinci günü başlıyor. Bugün Çiğdem Çelikten yarışacak. Peki, Çiğdem kaç puan aldı? Zuhal Topal'la Yemekteyiz 12 Mart puanları haberimizde yer almaktadır.

Milyonları ekran başına kilitleyen bölümleri ile yayın hayatını sürdüren Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni gün başlıyor. Beş yarışmacının performansını sergilediği zorlu mücadelede bugün Çiğdem hünerlerini sergileyecek ve puanlarını alacak. Yemeklerine çok güveniyor ve birincilikle programdan ayrılacağına oldukça emin. Kendisinden beklentiler oldukça yüksek. Peki, Çiğdem kaç puan aldı? Zuhal Topal'la Yemekteyiz 12 Mart puanları haberimizde yer almaktadır.

Fason yemek yapmışsınız

Bu haftanın en iddialı isimlerinden biri olarak 75 bin lirayı evine götürmek isteyen Çiğdem Çelikten, rakiplerinin karşısında zorlu sınav verecek. Ancak elini çabuk tutmak, marifetini mutfağa yansıtabilmek ve menüsünü eksiksiz sunmak zorunda. Diğer yandan fragmanda paylaşılan görüntülerde güzel yarışmacıya tepkiler de vardı. Bir rakibi "Fason yemekler yapmışsınız hep" diye çıkıştı. Bir diğeri ise "Bunlar bizim gün yemeklerimiz" ifadelerini kullandı.

Zuhal Topal'la Çiğdem kaç puan aldı?

Bugün 4 rakibi önünde marifetlerini ortaya koyup Zuhal Topal'dan da tam puan almayı hesaplayan Çiğdem'in işi oldukça zor. Bunun için de elinden gelenin en iyisini yaparak adını zirveye yazdırmak istiyor. Ancak beğeniler ne derece yüksek olacak burası belli değil. Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in 12 Mart puanları açıklandıktan sonra haberimize eklenecektir.

İlgili Haberler

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.