Türkiye’nin konuştuğu kazada Yıldırım Demirören'in oğlu da araçta mıydı? Açıklama geldi

Türkiye’nin konuştuğu kazada Yıldırım Demirören'in oğlu da araçta mıydı? Açıklama geldi
Türkiye’nin konuştuğu kazada Yıldırım Demirören'in oğlunun da araçta bulunduğu iddiaları üzerine konuyla ilgili Demirören Grubu’ndan açıklama geldi.

Yazar Eylem Tok'un 17 yaşındaki oğlu 1 Mart'ta kullandığı arabayla yol kenarındaki ATV tipi araçlara çarparak bir kişinin ölümüne dört kişinin de yaralanmasına neden olmuştu.

Eylem Tok ile oğlunun kaza sonrası İstanbul Havalimanı'ndan Mısır'a kaçtığı sonrasında da Amerika Birleşik Devletleri'ne gittikleri ortaya çıkmıştı. Ardından, zanlıların hem diplomatik yollardan hem de Interpol vasıtasıyla Türkiye'ye iadeleri istenmişti.

Türkiye’nin konuştuğu kazada dikkat çeken iddia ortaya atılmış ve iki araçta toplamda 10 çocuğun olduğu ancak yurt dışına kaçan T.C. hariç 8 kişinin ifadesinin alındığı belirtilmişti. Araçta bulunan ve adı dosyada geçmeyen 10. çocuğun Yıldırım Demirören'in oğlu olduğu iddia edilmişti.

İddiaların gündemde yer bulması üzerine Demirören Grubu’ndan üst düzey bir kaynak Halk TV’ye konuştu. Yapılan açıklamada iki çocuğun tek ortak yanlarının ortaokul yıllarında birbiri ile arkadaş olduğu belirtildi ve Cemal Demirören'in 2-3 aydır Türkiye'ye gelmediği ifade edildi.

Söz konusu açıklama şöyle:

"Cemal Demirören yurtdışında okuyor. 2-3 aydır da Türkiye’ye gelmiş değil. Kazayı yapıp firar eden gençle tek ortak yanları, ortaokulda aynı okulda okumuş olmaları. Bunun dışında herhangi bir ilişkileri ve bağı yok. Kendisi eğitim için yurtdışında. İki çocuk sadece ortaokul yıllarında birbiri ile arkadaş. Zaten HTS kayıtları her şeyi ortaya koyacaktır."

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.