CHP’nin adaylarını tanıtacağı gün belli oldu!

CHP’nin adaylarını tanıtacağı gün belli oldu!
Yerel seçimlere iki aydan kısa bir süre kala tüm il ve ilçe adaylarını açıklamaya hazırlanan CHP’de adayların tanıtılacağı tarih belirlendi.

Cumhuriyet Halk Partisi’nde 31 Mart 2024 yerel seçimleri için son viraja girildi. Parti tüm il ve ilçe adaylarını açıklamaya hazırlanırken aday tanıtım toplantısının yeri ve zamanı da belli oldu.

Gazeteci Barış Yarkadaş, TV100 kanalında canlı yayınlanan Gürkan Hacır’la Taksim Meydanı programında CHP’de yaşanan son dakika gelişmesini paylaştı. Partinin aday tanıtım programının tarihinin belirlendiğini açıklayan Yarkadaş, toplantının yerini de söyledi.

Yarkadaş CHP’nin toplantısının 12 Şubat günü Ankara’da yapılacağını ifade ederek tanıtım programına partinin tüm belediye başkan adaylarının katılacağını da vurguladı.

Buna göre, CHP’nin 31 Mart yerel seçimleri için belirlediği il ve ilçe belediye başkan adaylarının tanıtım toplantısı, Ankara Arena Spor Salonu’nda 12 Şubat 2024 Pazartesi günü yapılacak. Öte yandan toplantıda, CHP’nin bütün Belediye Başkan adayları da hazır bulunacak.

Kaynak:Hediye Tarakçı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.