Cuma mesajları 2023: Whatsapp, SMS, yeni, güzel, anlamlı, kısa ve resimli Hayırlı Cumalar mesajları

Cuma mesajları 2023: Whatsapp, SMS, yeni, güzel, anlamlı, kısa ve resimli Hayırlı Cumalar mesajları
İslam alemi için önemli günlerden olan cuma günü sevdiklerinize ve yakınlarınıza gönderebileceğiniz en özel ve farklı Cuma mesajlarını bir araya getirdik.

Ali Birerdinç - Cuma namazının kılındığı ve Müslümanların bayram olarak nitelendirdiği cuma gününde pek çok kişi farklı iletişim kanalları üzerinden sevdiklerine mesajlar yollar. Whatsapp ve SMS üzerinden yollanan bu anlamlı ve güzel Hayırlı Cumalar mesajlarının resimli olanları da sıklıkla tercih edilir. İşte Cuma günleri bu anlamlı günü daha yakından hissetmek için yakınlarınıza gönderebileceğiniz resimli ve yazılı Cuma mesajları…

  • Rabbim! Zindan bana, bunların beni çağırdıklarından daha sevimlidir. (Yusuf Suresi) Hayırlı Cumalar! Selam ve Dua ile…
  • Allah`ım! Akşama ulaştığımız gibi sabaha, sabah ulaştığımız gibi de akşama ulaşmayı nasip eyle. Sağlımızı koru ve hastalara şifa ver. Hayırlı bereketli cumalar dilerim.
  • Cennet bahçelerinin gülleri yüzünüze, bülbüllerin nameleri dilinize, Allah'ın sevgisi gönlünüze ve bu güzel günün bereketi üzerinize olsun.

cuma-mesaji-1.jpg

  • Allah'ım, ümidimi kaybettiğimde senin yazdığın kaderin hayallerimden daha güzel olduğunu hatırlat. Hayırlı cumalar.
  • Cuma gününüzü tebrik eder, İslam alemine ve tüm insanlığa huzur ve mutluluk getirmesini Yüce Mevladan niyaz ederiz. Selam ve Dua ile Hayırlı Cumalar.
  • Gökten ne yağdı da yer kabul etmedi. Toprağa ne ekildi de bitmedi. Bu Dünya`ya kim geldi de gitmedi. Hangi dert hangi sıkıntı bitmedi. Allah`ın rahmeti, mağfireti kime yetmedi. Kim Allah dedi de O yetişmedi. Kim gizli gizli yalvardı da O işitmedi. Kim Rabbim dedi de O buyur kulum demedi. Rabbimizin buyur kulum hitabıyla müşerref olanlardan olmamız dileğiyle... Hayırlı Cumalar.

cuma-mesaji-2.jpg

  • Rabbimizin buyur kulum hitabıyla müşerref olanlardan olmamız dileğiyle... Hayırlı Cumalar.
  • Kalbimiz iman ile gönlümüz İslam ile dilimiz Kur'an ile kulağımız ezan ile gözümüz nur ile dolsun. Evimiz huzurlu ve neşeli olsun. Hayırlı cumalar.
  • Cennet bahçelerinin gülleri yüzünüze, bülbüllerin nameleri dilinize, Allah'ın sevgisi gönlünüze ve bu güzel günün bereketi üzerinize olsun. Hayırlı Cumalar.

cuma-mesaji-3.jpg

  • Rabbim! Gönlümün tesbihine umut boncukları dizdin tane tane. Her çekişte AFF diyorum ve sığınıyorum Rahmetine. Sen affedicisin affetmeyi seversin. Bizleri de AFF Eyle! Dua İle Hayırlı Cumalar…

cuma-mesaji-4.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.