Cumhurbaşkanı Erdoğan, Davutoğlu'nun talebine karşılık vermeyecekmiş: 'İhanetini affetmiyor'

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Davutoğlu'nun talebine karşılık vermeyecekmiş: 'İhanetini affetmiyor'
Abdulkadir Selvi, Erdoğan'ın Davutoğlu'na randevu vermeyeceğini söyleyerek "Çünkü Erdoğan, kendisinden sonra başbakan ve AK Parti Genel Başkanı yaptığı Davutoğlu’nun ihanetini affetmiyor." dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarına ilişkin İsrail'e 24 saat süre vermiş ve saldırıların durmadığı takdirde Türkiye'nin süratle devreye girmesi gerektiğini savunmuştu.

Bahçeli'nin çağrısına Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu ve Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'ndan da destek gecikmemişti.

Davutoğlu, Türkiye'nin derhal güvenlik açısından çok senaryolu ve çok taraflı bir planlama içine girmesi gerektiğine dikkat çekmiş ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan görüşme talep edeceğini açıklamıştı.

Davutoğlu geçtiğimiz günlerde de Erdoğan’ın görüşme talebine henüz geri dönmediğini belirtmiş ve İsrail-Filistin krizinde arabuluculuk için görev almak istediğini ifade etmişti.

Son olarak Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, Erdoğan'ın Davutoğlu'na randevu vermeyeceğini söyledi ve gerekçe olarak da Davutoğlu'nun ihanetini gösterdi.

Selvi, 'Kara savaşını ABD yönetecek' başlıklı yazısında "Erdoğan, Davutoğlu’na randevu verecek mi?Edindiğim izlenim randevu verilmeyeceği yönünde. Çünkü Erdoğan, kendisinden sonra başbakan ve AK Parti Genel Başkanı yaptığı Davutoğlu’nun ihanetini affetmiyor." ifadelerini kullandı

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.