Davutoğlu'dan maganda kurşunuyla ölen Ahmet Emre'nin annesine 'Yılın Kadını Ödülü'

Davutoğlu'dan maganda kurşunuyla ölen Ahmet Emre'nin annesine 'Yılın Kadını Ödülü'
Genel Başkanı olduğu Gelecek Partisi tarafından düzenlenen Yılın Kadınları Ödül Töreni'nde Ahmet Davutoğlu, maganda kurşunuyla yaşamını yitiren Ahmet Emre'nin annesine 'Yılın Kadını' ödülünü takdim etti.

Cumhurhaber'de yer alan habere göre; lise öğrencisi Ahmet Emre, Sultangazi'de arkadaşları ile yolda yürüdüğü esnada bir magandanın tabancasından çıkan kurşunla ağır yaralanmıştı. 2 yıl 11 gün yaşam mücadelesi veren ve mücadeleyi yitiren lise öğrencisi Ahmet Emre Çavuş'un babası gazeteci Bülent Çavuş ve eşi Zeynep Çavuş, oğlunun vefatının ardından 'Bireysel Silahlanmaya Hayır' mücadelesi başlattı. Çift, artık mücadelesine 'Bireysel Silahlanmaya Hayır Platformu' ile devam ediyor.

Ahmet Emre'nin Gazeteci babası Bülent Çavuş ve Zeynep Çavuş, oğullarının vefatının ardından maganda kurşununa dikkat çekmek için, her gün değişik sosyal farkındalık projeleri hazırladı, başka çocukların maganda kurşunu ile hayatını kaybetmemesi için televizyon programlarına çıkarak dikkat çekmeyi başardı.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'nun da katılımıyla düzelnene programda Kadın Mahalle Muhtarı , İş Kadınları ve STK Temsilci kadınlar da ödül aldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.