Depremzedelere yapılan yorumlara Sinan Albayrak'tan sert tepki!

Ünlü oyuncu Sinan Albayrak, deprem bölgesinde AK Parti'nin daha fazla oy alması üzerine muhalefet seçmeninin paylaşımlarına sert tepki gösterdi.

Son dönemde oynadığı Sen Çal Kapımı, Kanunsuz Topraklar gibi dizilerle anılan Sinan Albayrak, yaptığı paylaşımla dikkat çekti. Instagram hesabından paylaştığı videoda, CHP destekçilerinin depremzedelerle ilgili sözlerine yorum yapan Albayrak, vatandaştan destek aldı.

'' İĞRENÇ İNSANLARSINIZ''


Ünlü oyuncu Sinan Albayrak paylaştığı videoda '' Ancak, bugün okuduğum mesajlar deprem bölgesiyle alakalı olarak, deprem bölgesinden iktidara gelen oylarla alakalı olarak yapılan yorumlar gerçekten artık midemi bulandırdı. İğrenç insanlarsınız! Bunu söylediğim kişiler bana cevap verecek olan olumsuz, küfürlü, hakaret vari cevap verecek olan kişilerdir, onlara söylüyorum. İğrenç insanlarsınız!

''UCUBE YARATIKLARSINIZ''

'' Deprem bölgesindeki insanlara ''Keşke hepiniz orada ölseydiniz. Keşke hepiniz geberseydiniz. Katilinize aşıksınız, katil seviciler. Bilmem ne çocukları... '' diye o deprem bölgesindeki, o insanlara hakaret eden insanlara söylüyorum. Sizler gerçekten var olmaması gereken, ucube yaratıklarsınız. İnsanları ayırmaya o kadar meraklısınız ki ama siz sadece karşı tarafın kendinizce karşı olan kendi demokrasinize uymadığını düşündüğünüz her insana hakaret eden çocuklarına, torunlarına lanetler okuyabilen insanlarsınız. Bu mesajı tek seferde göndereceğim için takılacağım belki. Kısa kesmeye çalışacağım. Lütfen, allah aşkına birazcık olsun akıl, mantık, kalp devreye girsin. Siyasi görüşünüz ne olursa olsun, iktidarda kimi görmek istiyorsanız görün hiç kimsenin umurunda olmaması gereken bir şey bu ama siz eğer şu anda deprem bölgesindeki insanlara, '' Artık size yardım etmeyeceğiz. Size yardım yapanları da engelleyeceğiz. Yardım yapan bilmem ne olsun.'' dediğiniz zaman sizler gerçekten benim hedefimdesiniz.'' dedi.

Paylaşımıyla kısa sürede dikkat çeken Albayrak, Twitter'da gündem olarak trendler arasına girmeyi başardı. Ünlü isme karşı çıkanlar olduğu gibi, birçok kişiden de destek mesajları yağdı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.