Dilan Polat'ın avukatı konuştu: Felç kalma ihtimali var!

Dilan Polat'ın avukatı konuştu: Felç kalma ihtimali var!
Geçtiğimiz günlerde Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’ne sevk edilen Dilan Polat’ın sağlık durumuna ilişkin avukatından açıklama geldi.

Kara para aklama suçlaması ile 5 Kasım 2023 tarihinde eşi Engin Polat ve ablası Sıla Doğu ile birlikte tutuklanarak Silivri Marmara Cezaevi’ne gönderilen sosyal medya fenomeni ve güzellik merkezi sahibi Dilan Polat’ın sağlık durumu hakkında önemli gelişme… Polat’ın avukatı Hüseyin Kaya, müvekkilinin psikolojisinin gittikçe kötüleştiğini belirterek, ünlü fenomenin felç kalma tehlikesiyle karşı karşıya olduğunu açıkladı.

Dilan Polat’ın avukatı Hüseyin Kaya, Hürriyet’e yaptığı açıklamada, geçtiğimiz gün Prof. Dr. Mazhar Osman Ruh Sağlığı ve Sinir Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edilen Dilan Polat’ın psikolojik durumunun giderek kötüleştiğini ve müvekkilinin yürümekte dahi zorluk çektiğini ifade etti.

Dilan Polat’ın dört yıldır kullandığı antidepresan ilaçlarının bitmesi üzerine hastaneye sevk edildiğini açıklayan Kaya, müvekkilinin çocukları için çok üzüldüğünü ve bu nedenle psikolojisinin giderek daha da bozulduğunu belirtti.

Polat’ın yüzünde strese bağlı uyuşmalar meydana geldiğini de sözlerine ekleyen Kaya, sosyal medya fenomeninin felç kalma tehlikesi yaşadığını da vurguladı.

İşte Dilan Polat’ın avukatı Hüseyin Kaya’nın Polat’ın sağlık durumuna ilişkin yaptığı açıklamalar:

“Müvekkil çocukları için çok üzülüyor. Bu yüzden de sanırım psikolojisi gittikçe kötüleşiyor. Yürümekte zorlanıyor. Benimle görüştüğü zamanlarda yüzünde uyuşma olduğunu söyledi. Sanırım bu da strese bağlı. Müvekkil sakinleştirici ve destek hapları kullanıyordu. Tüm yaşananlardan iyice psikolojisi etkilenmiş, biyolojik olarak ciddi ağrılar yaşamıştır. Müvekkil, psikolojik olarak büyük bir hayal kırıklığı yaşamaktadır. Yüzünde de zaman zaman uyuşmalar oluşmaktadır. Bunun belirtilerini avukatı olarak doktorlara sorduğumda, müvekkilin bu baskı sonucunda felç olma ihtimalinin yüksek olduğunu işaret ettiler”

İlgili Haberler

Kaynak:Hediye Tarakçı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.