Eda Erdem’in heykeli dikiliyor! Çalışmalar başlatıldı…

Eda Erdem’in heykeli dikiliyor! Çalışmalar başlatıldı…
Filenin Sultanları’nın kaptanı yıldız voleybolcu Eda Erdem’in heykelinin dikilmesi için çalışmaların başladığı ortaya çıktı.

A Milli Kadın Voleybol Takımı hem Milletler Ligi’nde hem de Avrupa Şampiyonası’nda şampiyon olarak büyük başarı kazanmıştı. Bu başarıda en büyük paya sahip isimlerden biri de takım kaptanı Eda Erdem. Milli Takımın ve Fenerbahçe’nin başarılı voleybolcusu Eda Erdem’in heykelinin dikilmesi yönündeki talepler sosyal medyada bir süredir konuşuluyordu. Konuya dair ilk somut adımların atıldığı ortaya çıktı.

Gazeteci Volkan Demir kişisel Twitter hesabından yaptığı paylaşımında haberi duyurdu. Eda Erdem Heykeli projesi için çalışmaların başlatıldığını açıklayan Demir, heykelin dikileceği yeri de açıkladı.

Eda Erdem'in heykeli nereye dikilecek?

Demir’in paylaşımına göre Eda Erdem heykeli, Alex De Souza’nın da heykelinin bulunduğu Kadıköy’deki Yoğurtçu Parkı’na dikilecek.

İşte Volkan Demir’in o paylaşımında yer alan ifadeler: Dün akşamki toplantıda fikir olarak sunduğum “Eda Erdem Heykeli” projesi için çalışmalar başlamış. Eğer gerçekleşirse, Türkiye’de ilk kez bir kadın sporcunun heykeli Yoğurtçu Parkı’na dikilecek. Bu ilki yaşamak Fenerbahçe’ye ve Kaptan @edaerdem14’ e yakışır.”

İlgili Haberler

Kaynak:Cansev Temuçin

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.