Ekrem İmamoğlu ve Dilek İmamoğlu mal varlıklarını açıkladı

Ekrem İmamoğlu ve Dilek İmamoğlu mal varlıklarını açıkladı
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve eşi Dilek İmamoğlu mal bildiriminde bulundu.

31 Mart yerel seçimlerinde yeniden başkan olmak için yarışacak olan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile birlikte mal varlığını açıkladı. Eşi Dilek İmamoğlu ile birlikte mal bildiriminde bulunan Ekrem İmamoğlu’nun taşınmaz mülkleri, araçları ve banka hesaplarına ait bilgiler yayınlandı.

Farklı illerde taşınmazlar

Yapılan mal bildirimine göre, İmamoğlu çiftinin 20 adet taşınmazı, 2 aracı ve 4 ayrı banka hesabı bulunuyor. İstanbul’un Beylikdüzü ve Büyükçekmece ilçelerinde dükkan, mesken ve arsaları bulunan çiftin; Trabzon, Çanakkale ve Balıkesir’de de taşınmazları olduğu bildirildi.

Silahını da bildirdi

Öte yandan Ekrem İmamoğlu’nun mal bildiriminde kendisine ait 2008 tarihinde alınan 8 bin lira değerinde bir silah olduğu da görüldü.

Banka hesabında kaç para var?

İmamoğlu çifti, banka hesaplarındaki paraların miktarını da açıkladı. Ekrem İmamoğlu’na ait bir banka hesabından 8 milyon 166 bin 654 TL, diğer banka hesabından ise 562 bin TL para bulunurken, Dilek İmamoğlu’nun bir banka hesabında 395 bin 737 dolar, diğer hesabında ise 52 gram altın bulunuyor.

Eşine ait neler var?

Ekrem İmamoğlu’nun eşi Dilek İmamoğlu’nun ise Trabzon’da ev ve tarlası, Beylikdüzü’nde arsa ve dükkanı, Muğla’da ise meskeni var. Öte yanda eş İmamoğlu’nun 2013 marka bir cip aracı bulunuyor. Dilek Kaya İmamoğlu adına ayrıca 227 bin TL değerinde muhtelif altın, 68 adet Cumhuriyet ve tam altın, 35 adet bilezik ve 279 bin 584 TL değerinde 8 ayrı pırlanta seti olduğu görülüyor.

235523-nr0n.webp

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.