EMEP'li Bayhan: Yanan işçinin üzerine damacana ile su döküyorlar, işte Türkiye Yüzyılı

EMEP'li Bayhan: Yanan işçinin üzerine damacana ile su döküyorlar, işte Türkiye Yüzyılı
EMEP Milletvekili İskender Bayhan, Tosçelik Demir Çelik fabrikasında patlamada yanan işçinin üzerine su döküldüğü anları paylaşarak tepki gösterdi.

İskenderun'da organize sanayi bölgesinde faaliyet gösteren bir demir çelik fabrikasında, patlama olmuştu. Patlamada 5'i ağır, 13 işçi yaralanmış ve İskenderun Devlet Hastanesi'nde tedavisi süren işçilerden Oğuz Çetin, hayatını kaybetmişti.

Emek Partisi (EMEP) Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili İskender Bayhan, Tosyalı Demir Çelik Fabrikası'nda meydana gelen patlamanın ardından yanan işçinin üzerine damacana ile su döküldüğü anları sosyal medya hesabından paylaştı.

Bayhan, iktidarı eleştirerek "İşte övünerek anlattığınız İSG yalanlarınız: İşte kalkınmanız: Sizin tek hedefiniz işçilerin canı ve kanı üzerinden büyümektir." dedi.

Bayhan, paylaşımında şunları söyledi:

İşte Tosyalı Fabrikasında gerçekleşen patlama: Yanan işçinin üzerine damacana ile su döküyorlar... İşte Türkiye Yüzyılı: İşte ortağınız Tosyalı: İşte övünerek anlattığınız İSG yalanlarınız: İşte kalkınmanız: Sizin tek hedefiniz işçilerin canı ve kanı üzerinden büyümektir.

İlgili Haberler

Kaynak:-

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.