Kasımpaşa'nın konuğu Kayserispor

Kasımpaşa'nın konuğu Kayserispor
Trendyol Süper Lig'de 12'inci hafta devam ediyor. Bugünün ilk karşılaşması Kasımpaşa ile Kayserispor arasında oynanacak. İki ekibin de amacı kazanmak.

Süper Lig'de yeni hafta dün oynanan iki maçla başladı. Heyecan bugün de devam edecek. Günün ilk karşılaşmasında Kasımpaşa evinde Kayserispor'u ağırlayacak. Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu'nda oynanacak zorlu mücadele 13.30'da başlayacak.

Altay yönetecek

Bugün oynanacak olan Kasımpaşa Kayserispor mücadelesinde Çağdaş Altay düdük çalacak. Yardımcılıklarını Ömer Tevfik Özkoç ve Ogün Kamacı üstlenecek. Dördüncü hakem ise Mehmet Ali Özer olacak.

Son 3 maçını kazandı

Bu sezonki performansıyla dikkat çekmeyi başaran Kayserispor, 19 puanla 6'ıncı basmakta. Ankargücü'ne yenildikten sonra Çaykur Rizespor ile başlayan seri 4 maçlık galibiyetle devam ediyor. Biri Türkiye Kupası olmak üzere tüm karşılaşmalardan üstün ayrılan sarı kırmızılılar bir çentik daha atmak amacında.

Büyüklere yenildi

Ev sahibi Kasımpaşa'nın aldığı son 2 mağlubiyet Fenerbahçe ve Galatasaray'a karşıydı. Geride kalan haftada RAMS Park'ta alınan yenilgi sonrası yeni bir serinin ilk adımını atmak isteyen Paşa da tüm hazırlıklarını yaptı ve karşılaşma saatini beklemeye başladı.

Kasımpaşa Kayserispor maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

Süper Lig'de bugün oynanacak olan Kasımpaşa Kayserispor maçı saat13.30'da başlayacak. Zorlu mücadele Bein Sports 1 ve TOD TV'den canlı yayınlanacak.

İlgili Haberler

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.