Engin Polat namaza başladı

Engin Polat namaza başladı
Polat çiftinin avukatı Hüseyin Kaya, Engin Polat’ın namaza başladığını, Dilan Polat’ın ise cezaevinde Kuran okuduğunu açıkladı.

Haklarında yürütülen soruşturma kapsamında cezaevinde tutuklu bulunan sosyal medya fenomeni Dilan Polat ve eşi iş adamı Engin Polat’la ilgili son bilgiler çiftin avukatlarından geldi.

Engin ve Dilan Polat çiftinin avukatı Hüseyin Kaya geçtiğimiz gün bir televizyon programına katıldı. Programda müvekkilleri Dilan ve Engin Polat’a ilişkin soruları da yanıtlayan Kaya, Engin Polat’ın sakallarını ve saçlarını kestiğini açıkladı. Engin Polat’ın cezaevinde namaza başladığını da duyuran Hüseyin Kaya, Polat’ın kitap okuduğunu da sözlerine ekledi. Kaya, Polat’ın şu sıralarda Gogol’un Palto adlı kitabını okuduğunu ve bu kitabın kendisi tarafından ona verildiğini söyledi.

Hüseyin Kaya diğer müvekkili Dilan Polat’la ilgili son gelişmeleri de aktardı. Dilan Polat’ın cezaevinde İnşirah Suresi’ni Arapça olarak okuduğunu söyleyen Kaya, Polat’a sureyi Türkçe okumasını tavsiye etmesi üzerine aldığı yanıtı ise şöyle ifade etti: ‘Bunu okursan Türkçesini de oku ki yüreğin genişlesin’ dedim. Onu tavsiye edince kendisi bana ezbere bildiğini söyledi. Birkaç sureyi daha biliyor”

Dilan ve Engin Polat çifti ve yakınları suç örgütü kurmak ve yönetmek, suç örgütüne üye olmak, suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklamak ve Vergi Usul Kanunu'na muhalefet olmak üzere 4 ayrı suçtan yargılanıyor.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.