TBMM Başkanı Kurtulmuş'tan HEDEP'e ziyaret: Verimli bir görüşme oldu

TBMM Başkanı Kurtulmuş'tan HEDEP'e ziyaret: Verimli bir görüşme oldu
Numan Kurtulmuş, Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (HEDEP) grubunu ziyaret etti. HEDEP Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan görüşme sonrası yaptığı açıklamada" Verimli, güzel bir görüşme oldu." dedi.

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (HEDEP) grubunu ziyaret etti.

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis'te HEDEP grubunu ziyaret etti. Basına kapalı gerçekleşen görüşme, yaklaşık yarım saat sürdü.

Kurtulmuş, görüşmenin ardından yaptığı açıklamada, "Türkiye'de grubu bulunan siyasi partilerimizin ben Meclis Başkanı seçildikten sonra "hayırlı olsun" ziyaretleri oldu. Görüştüğümüz Meclis gruplarına, hepsine ben de iadeiziyarette bulundum. Bugün HEDEP grubuna iadeiziyarette bulunduk. Bu vesileyle yeni dönemde de Meclis'teki çalışmalarda siyasi partiler arasındaki siyasi ortamın bir şekilde iklimin yumuşatılması, fikir alışverişlerinin daha sağlıklı ortamda yapılabilmesi için önümüzdeki dönem inşallah güzel çalışma imkanının olduğu bir Meclis olur. Önümüzdeki haftadan itibaren Meclis'in en önemli fonksiyonlarından birisi olan bütçe yapma yetkisini kullanacağı bütçe görüşmeleri başlayacak. Nihayetinde bu ziyaret bir iadeiziyarettir. Yeni dönemin hayırlı olması için HEDEP grubuna da temennilerimizi, dileklerimizi ilettik. Ayrıca Tuncer Bey'in de yeni dönemde eş başkan seçilmesi dolayısıyla tebriklerimi ilettim" diye konuştu.

HEDEP Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan ise "Meclis Başkanımızın bize ziyaretinden dolayı teşekkür ediyoruz. Biz kendilerini ziyaret etmiştik. Kendileri de iadeiziyarette bulundu. Yeni kongremiz olmuştu, bize başarılar diledi. Verimli, güzel bir görüşme oldu. Kendilerinin de söylediği gibi önümüzdeki dönem Meclis'in daha hoşgörülü, daha diyalog içerisinde olacağı bir süreci biz de talep ediyoruz" diye konuştu.

İlgili Haberler

Kaynak:DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.