Galatasaray Adana Demirspor maçının muhtemel 11'leri belli oldu!

Galatasaray Adana Demirspor maçının muhtemel 11'leri belli oldu!
Trendyol Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Galatasaray, 15'inci hafta karşılaşmasında Adana Demirspor'u ağırlayacak. Saha çıkacak kadrolar da merak konusu. Galatasaray Adana Demirspor maçının muhtemel 11'leri haberimizde yer almaktadı.

Fenerbahçe ile şampiyonluk mücadelesine devam eden Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 15'inci haftasındaki ilk maçta Adana Demirspor'u konuk ediyor. İki iddialı takımın mücadelesi öncesinde sahaya çıkacak muhtemel kadrolar belli oldu.

Bitigen yönetecek

Galatasaray ile Adana Demirspor arasında oynanacak Süper Lig karşılaşmasını Abdulkadir Bitigen yönetecek. Bitigen'in yardımcılıklarını Erdem Bıyık ve Mustafa Savranlar üstlenecek. 4'üncü hakem ise Burak Pakkan.

Galatasaray Adana Demirspor maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

Trendyol Süper Lig'in 15'inci haftasını açacak olan Galatasaray Adana Demirspor maçı 8 Aralık 2023 Cuma saat 20.00'de başlayacak. Zorlu mücadele Bein Sports 1 ve TOD TV'den canlı yayınlanacak.

Galatasaray Adana Demirspor maçı muhtemel 11'leri

Galatasaray: Muslera, Boey, Abdülkerim, Nelsson, Kazımcan, Ndombele, Torreira, Kerem Aktürkoğlu, Zaha, Ziyech, Icardi.

Adana Demirspor: Mahammadaliyev, Abdurrahim, Abdulsamet, Semih, Dorukhan, Emre, Ndiaye, Belhanda, Yusuf Erdoğan, Yusuf Sarı, Niang

İlgili Haberler

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.