Enkaz altında kalan Taha Duymaz yaşıyor mu? Taha Duymaz nerede oturuyor?

Enkaz altında kalan Taha Duymaz yaşıyor mu? Taha Duymaz nerede oturuyor?
Instagram'da yayınladığı yemek videolarıyla adını milyonlara duyuran yaşadığı değişimle de çok konuşulan Taha Duymaz'ın Kahramanmaraş depremi sonrasındaki durumu merak konusu oldu. Genç fenomen hakkında çok sayıda kişi bulunması için sosyal medyada mesaj paylaşıyor. Peki, Taha Duymaz yaşıyor mu? Taha Duymaz nerede oturuyor? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Kahramanmaraş'ta birkaç saat ara ile meydana gelen 7.7 ve 7.6 şiddetindeki depremler Gaziantep, Malatya, Hatay, Adana, Mersin, Osmaniye, Adıyaman, Şanlıurfa, Diyarbakır çok şiddetli bir şekilde hissedilirken yüzlerce ev yıkıldı. Binlerce vatandaş da enkaz altında kurtulmayı bekliyor. AFAD ve birçok kurumun yanı sıra gönüllü vatandaşlar arama kurtarma çalışmalarına destek veriyor. Kurtarılması beklenen isimlerden biri de Taha Duymaz. Ünlü fenomenin yaşayıp yaşamadığı konusunda sevenleri bir an önce haber almak istiyor. 


 

Taha Duymaz enkaz altında kaldı!

Yayınladığı yemek videolarıyla tanınan genç sosyal medya fenomeni Taha Duymaz da, Hatay'da meydana gelen depremde ailesiyle birlikte enkaz altında kaldı. Genç fenomenin kardeşi, sosyal medya hesabından yaptığı yardım çağrısında "Lütfen yardımcı olun, enkaz altındalar" diyerek ailesinin adres bilgilerini paylaştı.

Taha Duymaz nerede oturuyor? Taha Duymaz yaşıyor mu?

Öte yandan Taha Duymaz'dan henüz haber alınabilmiş değil. Takipçileri ve hayranları Taha Duymaz için yardım çağrısında bulunuyor.

taha-duymaz

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.