Erdoğan canlı yayında vekillere çıkıştı: Butona bas butona... Tuba ne seyrediyorsun…

Erdoğan canlı yayında vekillere çıkıştı: Butona bas butona... Tuba ne seyrediyorsun…
Kahramanmaraş’ta düzenlenen Kentsel Dönüşüm Toplu Temel Atma Töreni’ne canlı yayınla bağlanan Cumhurbaşkanı Erdoğan, vekillere çıkıştı: Butona bas butona... Tuba ne seyrediyorsun…

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, canlı bağlantıyla katıldığı Kahramanmaraş Kentsel Dönüşüm Toplu Temel Atma Töreni’nde konuştu. İşte Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları:

Tarih verdi

“Şimdiye kadar 160 binden fazla insanımız Yerinde Dönüşüm için başvuru yaptı. Bu vatandaşlarımız arasında 20 binden fazla Maraşlı kardeşimiz vardır. Yerinde Dönüşüm projesi ile sadece inşaatlar hızlanmayacak, ekonomi canlanacak, yeni istihdam alanları oluşacak, mahalde kültürü hayat bulacak ve konutlar daha az maliyet ile hayata geçecek. 15 Ağustos'a kadar tesis ve çadırlarda kalan az sayıdaki vatandaşımızı konteynırlara yerleştirmiş olacağız. İlk bir yıl için 319 bin konutu inşa edip hak sahiplerine teslim etmeyi hedefliyoruz.

CHP’ye eleştiri

CHP ve şürekasının kentsel dönüşüm projelerine yönelik saldırılarının gerisinde iş bilmezlik değil halk düşmanlığı vardır. Bunlar vatandaşa hizmet etmezler, vatandaşın refahını, hayat kalitesini, yaşam standardını yükselmesini de istemezler. Bunların gözünde seçmen; ancak tıpış tıpış oy verdiği, kendilerini kayıtsız şartsız desteklediği zaman insanıdır.

Kaynak:DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.