Erdoğan: Ekonomide ve hukukta yeni bir reform dönemi başlatıyoruz

Erdoğan: Ekonomide ve hukukta yeni bir reform dönemi başlatıyoruz
Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Tekirdağ İl Kongresi'nde konuştu. Erdoğan, Tekirdağ'da İsmail Fehmi Cumalıoğlu Şehir Hastanesi'nin açılacağını duyurdu. Teşkilata da uyarılarda bulunan Cumhurbaşkanı, "Sanılmasın ki milletimizin bize verdiği kredi sonsuzdur. Samimiyetle, ihlasla ülkenin çıkarlarını, milletin beklentilerini karşılayacak şekilde çalıştığımız sürece bu kredi devam eder" dedi.

Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları:

Burada ismini de açıklıyorum; İsmail Fehmi Cumalıoğlu Şehir Hastanesi'nin açılışını yapacağız. 

Ülke ve millet olarak kritik bir dönemden geçiyoruz. Tüm şer senaryolar tedavüle sokulmuştur. Hamdolsun Allah'ın yardımı, milletin ferasetiyle bu oyunların hepsini boşa çıkardık. Milletimiz büyük ve güçlü Türkiye hayalinden vazgeçmediğini, sorumluluğu AK Parti'ye verdiğini gösterdi. 

"MİLLETİN VERDİĞİ KREDİYİ SONSUZ ZANNETMEYİN"

Sanılmasın ki milletimizin bize verdiği kredi sonsuzdur. Samimiyetle, ihlasla ülkenin çıkarlarını, milletin beklentilerini karşılayacak şekilde çalıştığımız sürece bu kredi devam eder.

Kerameti kendimizde görüp milletten yüz çevirdiğimiz, ülkeyi büyütme vazifemizi bir kenara bırakıp kendi hesaplarımıza düştüğümüz gün artık bu partinin misyonu bitmiş demektir.

Halbuki öyle bir dönemden geçiyoruz ki; AK Parti'nin kaderiyle Türkiye'nin kaderi adeta bütünleşmiştir. 

SİGARA UYARISI

Sigara içmeyi bırakın. Şu anda koronavirüs döneminin en büyük belası sigara. Sigaraya kesinlikle ara vermez, kendi sağlığımız, sıhhatimiz için gerekli. 

EKONOMİDE YENİ SEFERBERLİK

İstikrar odaklı yeni bir seferberlik başlatıyoruz. Ülkemizi hedeflerimiz doğrultusunda kalkındırma hedefimizin altını tekrar çiziyorum. 

Yerli ve yabancı yatırımcılara ülkemize güvenmeleri ve yeni yatırımlar yapmaları çağrısında bulunuyorum.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.