Erdoğan’ın başdanışmanı Oktay Saral, Fatih Altaylı’ya demediğini bırakmadı: 'Mendebur iblisin evladı'

Erdoğan’ın başdanışmanı Oktay Saral, Fatih Altaylı’ya demediğini bırakmadı: 'Mendebur iblisin evladı'
Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Oktay Saral, gazeteci Fatih Altaylı'nın 'zart zurt ayeti' ifadesi üzerine hakaretler yağdırdı.

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı ve Cumhurbaşkanlığı Yerel Yönetim Politikaları Kurulu Üyesi Oktay Saral, gazeteci Fatih Altaylı'yı hedef alan paylaşımda bulundu.

Fatih Altaylı, kendi YouTube kanalında "Biz herhangi birimiz mezhebi aidiyetten dolayı mı oy veriyoruz? Veya bir cemaat, bilmem zart zurt ayetinden dolayı mı herhangi bir partiye oy veriyoruz. Konuşulmaması gereken bir şey bu; ama birileri CHP'yi sürekli olarak bu noktaya çekmek, burada değerlendirmek ve böyle bir içerisine sokmaya çalışıyor" ifadelerini kullanmıştı.

Altaylı'nın bu sözlerine tepki gösteren Oktay Saral, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda ağır hakaretlerde bulundu. Altaylı'yı tehdit eden Saral, "Ajan olarak bu ülkede müslüman kılıklı dolaşan bu alçak yakalanıp en ağır cezaya tabii tutulmalıdır." dedi.

Fatih Altaylı denen insan suretine bürünmüş mendebur iblisin evladı herhalde kendini Hollanda ya da Danimarka'da yaşadığını zannediyor...İslama ve Kur'an'a aleni olarak hakaret eden bu mürted zındık için saniye dahi geçmeden gereken yapılmalı aksi halde müslümanların infialine sebebiyet verecek nahoş olaylar yaşanabilir. Ajan olarak bu ülkede müslüman kılıklı dolaşan bu alçak yakalanıp en ağır cezaya tabii tutulmalıdır.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.