Esas Holding'ten Sabancı çiftinin sağlık durumuyla ilgili açıklama

Esas Holding'ten Sabancı çiftinin sağlık durumuyla ilgili açıklama
Botla bir restorana gittikleri sırada kayalıklara çarparak ağır yaralanan iş insanı Ali Sabancı ve eşi Vuslat Doğan'ın sağlık durumlarına ilişkin Esas Holding'ten açıklama geldi.

Yunanistan’ın Leros Adası’nda zodyak botla bir restorana gittikleri sırada kayalıklara çarparak ağır yaralanan iş insanı Ali Sabancı ve eşi Vuslat Doğan Sabancı'nın sağlık durumlarına ilişkin yeni bir açıklama yapıldı.

Esas Holding'ten yapılan açıklamada, Ali Sabancı ve Vuslat Doğan Sabancı'nın tedavilerinin devam etmekte olduğu ve sağlık durumlarının iyiye gittiği kaydedildi.

Ne olmuştu?

Yunanistan'da tatil yapan Esas Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sabancı ve eşi Vuslat Doğan Sabancı, denizde zodyak botla kaza yapmıştı.

Yaralanan çift ilk müdahalenin ardından Bodrum'a getirilmiş ve burada yapılan müdahalenin ardından ağır yaralı olduğu öğrenilen Ali Sabancı ambulans uçakla İstanbul'da özel bir hastaneye sevk edilmişti.

Sağlık durumunun iyiye gittiği öğrenilen Vuslat Doğan Sabancı ise bugün saat 15.40 sıralarında ambulans uçakla İstanbul'a getirilmiş ve Atatürk Havalimanı'na iniş yapan ambulans uçaktaki Sabancı, ambulansla Şişli'de bulunan özel hastaneye sevk edilmişti.

Bakan Koca'dan açıklama

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Ali Sabancı ve eşi Doğan Holding Yönetim Kurulu Üyesi Vuslat Doğan Sabancı'nın sağlık durumuna ilişkin açıklama yaptı.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "İş dünyasının ileri gelen isimlerinden Sn. Ali Sabancı, eşi Sn. Vuslat Doğan Sabancı ile ağır bir deniz kazası geçirmiş, kazada yaralanan Ali Bey ilk müdahalenin ardından ambulans uçakla İstanbul'a sevk edilmiş; genel durumu iyi olan eşinin de ambulans uçakla İstanbul'a sevki planlanmıştır. Kendilerine geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum" ifadeleri yer aldı.

İlgili Haberler

Kaynak:MUSTAFA DOLU

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.