Eski bakan ile gazeteci canlı yayında kavga etti!

Eski bakan ile gazeteci canlı yayında kavga etti!
Televizyon yorumcusu ile eski bakanın canlı yayında tartıştığı görüntüler olay yarattı.

Yerel bir televizyon kanalında Lübnanlı bir siyasi talk show sırasında, siyasi analist Simon Abi Fadel ile eski bakan Wiam Wahhab arasında daha sonra kavgaya dönüşen hararetli bir tartışma çıktı.

Tartışma, cumhurbaşkanlığı seçim sürecini engellemekle suçlanan Lübnanlı siyasetçilere yaptırım uygulanması konusu etrafında yoğunlaştı. Duygular alevlenirken, Wahhab ilk darbeyi Abi Fadel'e bir bardak su atarak başlattı ve stüdyo içinde tartışma büyüdü. Kaos, seyircilerin müdahale etmesine neden oldu ve programın sunucusu güvenlik nedeniyle canlı yayını durdurdu.

ORDU MÜDAHALE ETTİ

Wiam Wahhab taraftarları eski bakanın arkasında toplandı ve kavgaya katıldı. Durum o kadar endişe verici hale geldi ki Lübnan ordusu düzeni sağlamak ve güvenliği sağlamak için müdahale etti. Olayın ardından, Simon Abi Fadel ile aynı safta yer alan gazeteciler saldırıyı şiddetle kınadı. Geçici bir askıya almanın ardından, talk-show sonunda yeniden başladı, ancak Abi Fadel yayın sırasında alnına yumruk atıldığına dair gözle görülür işaretler gösterdi.

İlgili Haberler

Kaynak:Cansev Temuçin

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.