Eski istihbaratçı isim vermeden Bahçeli'yi eleştirdi: 'Siz, Ankara’yı ‘Kandil’e’ çeviren değil misiniz?'

Eski istihbaratçı isim vermeden Bahçeli'yi eleştirdi: 'Siz, Ankara’yı ‘Kandil’e’ çeviren değil misiniz?'
Eski Emniyet İstihbarat Dairesi Başkanı Sabri Uzun, Bahçeli'nin yargı krizinde AYM Başkanı'nı hedef alarak "Türk Devleti'yle uğraşma, cesaretin varsa Kandil'e git." açıklamasına tepki gösterdi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli dünkü grup toplantısında Yargıtay-AYM krizinde söylemlerinin dozunu artırmış ve AYM Başkanı'nı da hedef almıştı. Bahçeli, "AYM Başkanı, Zillet İttifakı'nın yüksek yargıya yuvalanmış hastalıklı koludur. Bunu reddediyoruz. Bu kişinin haddini ve hududunu çok açık şekilde aştığını düşünüyoruz. Türk Devleti'yle uğraşma, cesaretin varsa Kandil'e git. Mahkeme Başkanı objektifliğini ve tarafsızlığını kaybetmiş, Türkiye'nin yeni yönetim sistemiyle, milli birlik ve kardeşliğe cephe almıştır" demişti.

Eski Emniyet İstihbarat Dairesi Başkanı Sabri Uzun, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Bahçeli'nin bu açıklamalarına isim vermeden tepki gösterdi.

Uzun "Sinan Ateş kardeşimizi Başkent’in ortasında, Cuma namazı çıkışında öldürten partili kim? Siz, Ankara’yı “Kandil’e” çeviren değil misiniz?" dedi.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.