Eskişehir’de bir öğrenci daha hayatına son verdi!

Eskişehir’de bir öğrenci daha hayatına son verdi!
Geçtiğimiz günlerde yemekhanede hayatına son veren üniversite öğrencisinin ardından Eskişehir’den bir acı haber daha geldi.

Eskişehir’de bir üniversite öğrencisinin kaldığı KYK yurdunun 5. katından atlayarak yaşamını kaybettiği ortaya çıktı. Bilindiği gibi geçtiğimiz hafta da Eskişehir Anadolu Üniversitesi’nin yemekhanesinde bir öğrenci hayatına son vermişti.

Sol Haber’in haberine göre, olay Eskişehir'de Kredi ve Yurtlar Kurumu'na (KYK) bağlı Mükrime Hatun Kız Öğrenci Yurdu'nda meydana geldi. Eskişehir Teknik Üniversitesi Kimya Mühendisliği bölümü öğrencisi olan S.N.R. bulunduğu binanın 5. katına çıkarak kendini boşluğa bıraktı. S.N.R.'nin atlamadan hemen önce, ''Ben atlamayayım da kim atlasın'' diye bağırdığı öğrenildi.

Sağlık ekiplerinin hemen olay yerine gelerek öğrenciye müdahale ettiği öğrenilirken, hastaneye kaldırılan S.N.R. tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Eskişehir’de kısa bir süre içerisinde yaşanan ikinci benzer vaka kafalarda soru işareti bıraktı. Geçtiğimiz hafta da 21 yaşındaki üniversite öğrencisi Resul Alan kampüs yemekhanesinde hayatına son vermişti.

İlgili Haberler

Kaynak:Şule İnan Koçin

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.