Haluk Levent CHP'nin "kurumsal teklif yapılmadı" açıklamasının ardından ilk kez konuştu

Haluk Levent CHP'nin "kurumsal teklif yapılmadı" açıklamasının ardından ilk kez konuştu
Şarkıcı ve AHBAP derneğinin başkanı Haluk Levent, CHP'den Hatay Büyükşehir Belediye Başkanlığı için kurumsal bir teklif yapılmadı" açıklamasının ardından açıklamalarda bulundu.

06 Şubat depremlerinde yaptığı yardım kampanyaları ve kurucusu olduğu dernekle birlikte depremzedeler için sahada faaliyet gösteren şarkıcı Haluk Levent, bugün CHP tarafından Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı adayı olması için teklif götürüldüğü haberleriyle gündeme geldi. CHP'nin 31 Mart yerel seçimlerinde Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı adayı için mevcut başkan Lütfü Savaş'ı belirlemiş fakat Hataylı depremzedeler tarafından Savaş'ın adaylığı tepkilere yol açmıştı.

Hatay için Haluk Levent'e teklif götürüldü

Haluk Levent belediye başkan adaylığı için teklif götürüldüğü haberlerine ilişkin sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yapmış ve "CHP’den Hatay Büyükşehir başkan adaylığı için teklif gelmesi hakkında: Canlarım! Ahbap başkanıyım. Ve siyasi bir kimliğe giremem. Diğer siyasi partilerden de teklifler geldi. Onur duyuyorum. Ama siyasete girmeyeceğime dair kararım kesin. Bu ülke için yapacağımız çok şeyler var" demişti.

kapak-141531.jpg

CHP: Haluk Levent'e kurumsal bir teklif yapılmadı

Cumhuriyet Halk Partisi Parti Sözcüsü Deniz Yücel, Haluk Levent'e "Kurumsal düzeyde adaylık teklif edilmemiştir" demesi üzerine Levent yeniden açıklamada yaptı.

Haluk Levent X üzerinden yaptığı son dakika açıklamasında; "CHP sözcüsü Deniz Yücel “Haluk Levent‘e kurumsal bir teklif yapmadık” demiş. Herkes arıyor beni. Haliyle açıklayayım. Evet bana yazılı bir teklif yapılmadı. Ben zaten yazılı bir resmi teklif geldi demedim. Sözlü yapıldı. Üst düzeyden yapıldı. 3 kez arandım. Konuştuk. Hatta “lütfen bu konuşmalar aramızda kalsın” dedim. Sabah gazeteciler art arda arayıp soru sordular. Şaşkınlıkla “kimden duydunuz?” dedim. Hepsi de parti içinden duyduk dediler. Haberi yapan gazeteci Murat Ağırel.. Bence ona sorsunlar kimden duymuş diye. Keşke bu tartışmaların içinde hiç olmasaydım ama yapacak bir şey yok." ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.