Hüseyin Baş'tan yeni yıl mesajı: 'Karanlıktan çıkışın yolu birlik ve beraberliktir'

Hüseyin Baş'tan yeni yıl mesajı: 'Karanlıktan çıkışın yolu birlik ve beraberliktir'
Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkanı Hüseyin Baş yeni yıl mesajı yayınladı.

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkanı Hüseyin Baş yeni yıl mesajı paylaştı.

Mesajında “Acısı bol bir yılı geride bıraktık. Depremden ekonomiye, ekonomik krizden Gazze’deki İsrail vahşetine kadar zifiri karanlık bir yıl oldu” diyen BTP lideri, “Yeni başladığımız 2024 yılının bu ve benzeri karanlıkların dağıldığı, aydınlığa çıktığımız bir yıl olmasını temenni ediyorum. İçinde bulunduğumuz zifiri karanlığın baş müsebbibi ambleminde ampul olan AK Parti’dir. 22 yıldır tek başına iktidarda olan bu partinin uyguladığı politikalar Türkiye’yi bu karanlığa sokmuştur.” İfadelerini kullandı.

“İktidarın sebep olduğu karanlıklar saymakla bitmez”

İktidarın sebep olduğu karanlıkların saymakla bitmeyeceğini söyleyen Hüseyin Baş şöyle devam etti; “Ekonomide uygulanan gayri milli politikalarla ülkenin iflasın eşiğine getirilmesi, Anayasa Mahkemesi kararlarına uyulmayarak bir devlet krizi ortaya çıkarılması, İsveç örneğinde olduğu gibi ilkesiz bir tutum izleyerek şahsiyetsiz bir dış politika izlenmesi, bir yandan İsrail’e tepki gösterir gibi yaparak diğer yandan da bu ülke ile her türlü ilişkiye devam edilmesi, deprem felaketi sonrası ortaya çıkan skandallar, 100. yılına kavuşmakla onur ver gurur duyduğumuz Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ü unutturma çabaları, AK Parti iktidarının yanlışlarından sadece bir kaçı olarak kayıtlara geçmiştir.”

Birlik – beraberlik vurgusu

Türkiye’nin içinde bulunduğu olumsuz durumdan ancak birlik ve beraberlikle çıkabileceğini ifade eden Hüseyin Baş mesajını, “Türkiye basiretsiz politikalarla, ebedi liderimiz Prof. Dr. Haydar Baş’ın ifadesi ile zifiri bir karanlığa sokulmuştur. Bu karanlıktan çıkışın yolu milli birlik ve beraberliktir. Bu birliği sağlayacak olan parti de ekonomiden dış politikaya yerli ve milli projelere sahip olan Bağımsız Türkiye Partisi’dir. Bu vesile ile 2024 yılının milletimize birlik ve hayırlar getirmesini temenni ediyor, herkese huzur, sağlık ve barış dolu iyi seneler diliyorum.” diyerek noktaladı.

İlgili Haberler

Kaynak:HABER MERKEZİ- Emine Kaşıkcı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.