İBB Meclisi CHP Grup Başkanvekili Doğan Subaşı'ndan siyasilere yol haritası

İBB Meclisi CHP Grup Başkanvekili Doğan Subaşı'ndan siyasilere yol haritası
İBB Meclisi CHP Grup Başkanvekili Doğan Subaşı, siyasi tecrübelerini, saha deneyimlerini el kitabı niteliğindeki 'Mahalle Deyip Geçme' kitabında bir araya getirdiğini söyledi. Subaşı, basın lansmanında, amacının siyaset yapmak isteyen, her parti ve düşünceden gençlerin yolunu aydınlatmak olduğunu belirtti

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Meclisi CHP Grup Başkanvekili Doğan Subaşı, siyaset yapmak, doğru insan ilişkileri kurmak, iletişimini güçlendirmek ve ülkenin geleceğinden sorumlu hisseden herkesin keyifle okuyabileceği “Mahalle Deyip Geçme” adıyla kaleme aldığı kitabını herkesin okumasını tavsiye etti. Sadece parti mensupları için değil, doğru insan ilişkileri kurmak ve iletişimini güçlendirmek isteyen herkes için bir kılavuz niteliğindeki kitabını akıcı bir dille yazdığını söyleyerek, NotaBene Yayınları’na ve kitabın editörü Yalçın Bürkev’e ayrıca teşekkür etti.


Kaftancıoğlu da katıldı

Kitabın baskıya gitmedenki son okumasını Yalçın Bürkev’in eşinin yaptığını ve okuduktan sonra, “Gidip mahalle başkanı olmak istiyorum” dediğini söyleyen Subaşı, “İşte o zaman doğru iş yapmışım diye düşündüm” dedi. Mahalleyi Tanımak, Örgütsel Hazırlıklar, Halka Dönük Çalışmalar, Mahalle Çalışmalarının Diğer Bazı Boyutları ve Seçim Sonuçlarını Değerlendirmek ile Görevi Devretmek başlıklarıyla 6 bölümde devam eden “Mahalle Deyip Geçme” kitabı ile mücadele gücü ve azminize küçük bir katkısı olursa, işimi yapmış olduğunu düşüneceğini söyleyerek imzaladı. CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’nun da katılığı lansmanda, Damga’ya özel açıklamalarda bulunan Doğan Subaşı, iktidara giden yolun mahalleden geçtiği düşüncesini bir anlamda topluma iletmek amacını da güttüğünü söyledi.

HABER:

SELVİ SARITAÇ
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.