İBB’nin yeni CHP Grup Başkan Vekili belli oldu!

İBB’nin yeni CHP Grup Başkan Vekili belli oldu!
İBB CHP yönetiminde, İstanbul'dan milletvekili aday adayı olduğu için görevinden istifa eden Doğan Subaşı’nın yerine gelen isim belirlendi. Yeni İBB CHP Grup Başkan Vekili Süleyman Tarık Balyalı oldu.

Cansev Temuçin - İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) CHP Grubunda başkanlık heyecanı. Doğan Subaşı’ndan boşalan koltuğa Süleyman Tarık Balyalı seçildi. 

Cumhuriyet Halk Partisi, 14 Mayıs 2023 tarihinde gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için CHP Genel Merkezi’nin “aday adayı olmak isteyenlerin görevlerinden istifa” etmeleri gerektiği yönünde bir genelge yayınlamıştı. Bu nedenle İstanbul 3. Bölge milletvekili aday adayı olan CHP Beylikdüzü Belediye ve İBB Meclis Üyesi, CHP İBB Grup Başkan Vekili Doğan Subaşı görevinden çekilmişti. Subaşı’nın istifası ile boşalan koltuk içinse 10 Nisan 2023 Pazartesi Günü CHP İstanbul İl Merkezinde yapılan toplantı ile yeni bir aday belirlendi. Toplantı sonucunda, CHP Pendik Belediye ve İBB Meclis Üyesi Süleyman Tarık Balyalı, İBB CHP Grup Başkan Vekili seçildi.

Yeni yönetimde kimler var?

CHP İBB Grup Başkan Vekili Süleyman Tarık Balyalı’nın seçildiği toplantıda yeni yönetimde yer alanlar da açıklandı. Buna göre, CHP İBB Grup yeni Yönetimi; CHP Büyükçekmece Belediye ve İBB Meclis Üyesi Coşkun Tanış, CHP Kadıköy Belediye ve İBB Meclis Üyesi Mesut Kösedağı, CHP Şişli Belediye ve İBB Meclis Üyesi Fatoş Hamzalı, CHP Sarıyer Belediye ve İBB Meclis Üyesi Melendiz Dalyan İzgi, CHP Bahçelievler Belediye ve İBB Meclis Üyesi Gencay Özcan, CHP Bayrampaşa Belediye ve İBB Meclis Üyesi Kadri Sancaktar ve CHP Beykoz Belediye ve İBB Meclis Üyesi Gülay Demirel isimlerinden oluştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.