İbrahim Uslu: CHP'de danışman değil analizciyim

İbrahim Uslu: CHP'de danışman değil analizciyim
Eski ANAR Genel Müdürü İbrahim Uslu, Hürriyet yazarı Yalçın Bayer'in kendisi hakkında CHP'de danışman olduğu yönündeki yazısına düzeltme gönderdi: "CHP'de danışman değil analizciyim."

Eski ANAR Genel Müdürü İbrahim Uslu, kendisi hakkında CHP'de danışman olduğu yönündeki haberlere düzeltme göndermeye devam ediyor. Uslu son olarak Hürriyet gazetesi yazarı Yalçın Bayer'in, 25 Aralık tarihli yazısı için düzeltme mesajı gönderdi.

ESKİ ANAR Genel Müdürü İbrahim Uslu, Kılıçdaroğlu’na danışman olarak getirildiğini yazdığımız yazıya (25.12.2020) şu açıklamayı gönderdi: “Yalçın Bayer’in köşesinde yer alan ve daha sonra tüm medyaya yayılan haber yorumlarda iddia edilenlerin aksine Sn. Kemal Kılıçdaroğlu’nun danışmanı değilim. CHP Genel Merkezi’nde ofisim veya makam odam yok. CHP üyesi olmadığım gibi, herhangi bir idari/siyasi pozisyona da atanmadım. Daha önce AK Parti’ye, kurumsal hizmet aldığı çok sayıda firmadan biri olarak hizmet sundum. Şimdi de başka birçok kuruma yapmakta olduğum gibi, CHP’ye seçmen profilleri ve oy verme davranışı ile ilgili veri analizi konusunda belirli bir süre ile kurumsal hizmet sunacağım.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.