İmamoğlu’nun “İktidar için değişim” çağrısı yaptığı internet sitesi açıldı

İmamoğlu’nun “İktidar için değişim” çağrısı yaptığı internet sitesi açıldı
CHP içinde süren “değişim” tartışmalarının odağında olan Ekrem İmamoğlu’ndan çok konuşulacak bir adım geldi.

HABER MERKEZİ - Ekrem İmamoğlu, CHP’deki “değişim” tartışmalarını yeniden alevlendirecek bir girişime imza attı. Bir internet sitesi projesi hayata geçiren İmamoğlu, “İktidar için değişim” dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) içerisinde başlayan “değişim” tartışmalarının en çok konuşlan aktörlerinden biri olmaya devam ediyor. İBB Başkanı şimdi de yeni internet sitesi ile gündem yarattı. İmamoğlu’nun talimatları ile kurulan https://iktidaricindegisim.org/ adındaki internet sitesi 4 Temmuz 2023 Salı günü yayına açıldı.

Değişimin anahtarı CHP

İktidar için değişim başlığı ile yayına giren internet sitesinin açılış sayfasında bir metin de yer alıyor. Değişime davet içerikli metinde, “Sabırlı ve aklı öne koyan ama, bir o kadar da kararlı bir tutumla değişimin gerçekleşmesi pekala mümkündür. Muhalefette değişimin anahtarı Cumhuriyet Halk Partisi’dir.” ifadelerine yer veriliyor.

Kuruluş amacı açıklandı

İktidar için değişim internet sitesinin kuruluş amacı ise şu sözlerle açıklanıyor: “Bu mecra, mümkün olan en yüksek sayıda vatandaşı değişim sürecine katılmaya davet etmek üzere tasarlanmıştır.”

Ekrem İmamoğlu’ndan internet sitesinin açılmasına dair henüz herhangi bir açıklama yapılmadı.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum