İnce, CHP’ye çok kırgın!

İnce, CHP’ye çok kırgın!
Muharrem İnce'yi Kemal Kılıçdaroğlu'nu desteklemesi için ziyaret eden üç belediye başkanından biri olan Hasan Akgün DAMGA'ya konuştu. Muharrem İnce'nin kararsız kalıp kendi işime bakacağını ifade eden Akgün, “Muharrem İnce, CHP'ye çok kırılmış” dedi.

MEHMET MERT/ÖZEL HABER - Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar ve Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ile birlikte Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'yi ziyaret eden Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün Damga'ya konuştu.

Muharrem İnce ile uzun bir görüşme gerçekleştirdiklerini dile getiren Akgün, “Muharrem bey kendisine yapılan kaset operasyonunun etkisinden daha kurtulmamış. 'Beni hasta ettiler. Çok ağırıma gitti. Evet FETÖ yapmıştır fakat Kemal Kılıçdaroğlu benim büyüğümdür, genel başkanımdır çıkıp daha sert bir tavır koyabilirdi. Üstelik bu videoyu birkaç Cumhuriyet Halk Partili Milletvekilleri ve yöneticileri de paylaştı' dedi. Kendi işine bakacağını söyledi” açıklamasını yaptı.

“Direttik ama olmadı”

Muharrem İnce'nin Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimleri için herhangi bir adaya destek açıklaması yapmayacağını belirten Hasan Akgün, “Tam bir gün kendisi ile zaman geçirdik. Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan kısa süre sonra ayrıldı. Ben ve Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar çok ısrar ettik. Israrımıza rağmen çok kırıldığını herhangi bir açıklama yapmayacağı söyledi. Biz de çıktık geri geldik” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.