İstanbul Beylikdüzü’nde kitapla öğrencisini döven öğretmen hakkında jet soruşturma

İstanbul Beylikdüzü’nde kitapla öğrencisini döven öğretmen hakkında jet soruşturma
Bugün sosyal medyada yayılan bir görüntüde bir lise öğretmeninin kitapla öğrencisini dövdüğü anlar yer aldı. Olay yaratan görüntülere ilişkin soruşturma başlatıldı.

Türkiye bugün İstanbul Beylikdüzü’nde bir lisede yaşanan şiddet olayını konuşuyor. İstanbul Beylikdüzü Birlik Sanayi Mesleki Eğitim Merkezi’nde Edebiyat öğretmeni olarak görev yapan M.Ş.B’nin 9-A sınıfında eğitim gören öğrencisine kitapla vurduğu anlar, sınıftaki diğer öğrenciler tarafından kayıt altına alındı. Sosyal medyada yayınlanmasının ardından büyük ses getiren görüntüler sonrasında öğretmen hakkında soruşturma başlatıldı.

Kitapla kafasına vurduğu anlar kamerada

İddialara göre olay, öğretmenin sınav yapmak istemesi ile başlıyor. Öğretmenin uyarılarına rağmen öğrencinin bir türlü sırasına oturmak istememesi üzerine şiddete başvuran öğretmen elinde kitapla liseli gencin kafasına vurmaya başlıyor. O anlarda sınıf arkadaşları olayı cep telefonu kameraları ile saniye saniye görüntülüyor. İlgili görüntülerde, kafasına kitapla vurulan öğrencinin, “Hocam” diyerek şiddete karşı koymaya çalıştığı anlarda öğretmenin, “Hocan dedikçe daha çok vuracağım” dediği duyuluyor

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü devrede

Yaşanan olayın ardından Beylikdüzü İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü devreye girerek şiddet uygulayan öğretmen hakkında soruşturma başlattı. Önümüzdeki günlerde müfettişlerin okula gelerek öğretmen hakkında inceleme yürütmesi bekleniyor.

İlk değilmiş!

Öte yandan okulda yaşanan şiddet olayının ilk olmadığı öğrenciler tarafından iddia edilirken, öğretmenin yapılacak soruşturma sonrasında görevden alınıp alınmayacağı merak ediliyor.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.