İYİ Parti ilçe yönetimini görevden aldı, başkan adayını geri çekti

İYİ Parti ilçe yönetimini görevden aldı, başkan adayını geri çekti
İYİ Parti, Ankara'da Elmadağ ilçe yönetimini görevden alıp belediye başkan adayı Cemalettin Delice de adaylıktan çektiğini duyurdu.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in seçimlere hür ve müstakil girme kararının ardından partide yaşanan peş peşe istifalar yerini aday belirleme sürecindeki anlaşmazlıklara ve fikir ayrılıklarına bıraktı. Geçtiğimiz günlerde Akşener'in partisinin Ankara ilçe başkan adaylarını tanıttığı toplantıda eski AK Parti Etimesgut İlçe Başkanı Hilmi Özer'in, aynı ilçede İYİ Parti'den aday gösterilmesine bazı partililer tepki gösterince arbede yaşanmıştı. Yaşanan bu olay İYİ Parti Ankara İl Başkanı Yener Yıldırım'ın görevden alınmasıyla sonuçlanmıştı.

İYİ Parti'de kazan kaynarken partinin Ankara İl Başkanlığı hesabından yeni bir duyuru geldi. Yapılan duyuruda İYİ Parti Elmadağ İlçe Başkanı Ahmet Dağlı'nın yönetimi ile beraber görevden alındığı ve belediye başkan adayı Cemalettin Delice'nin de adaylıktan geri çektirildiği kaydedildi.

Açıklamada, "Kamuoyuna DUYURU İYİ Parti Elmadağ İlçe Başkanı Ahmet Dağlı yönetimi ile beraber görevden alınmıştır. Elmadağ Belediye Başkan Adayı Cemalettin Delice adaylıktan geri çektirilmiştir" ifadelerine yer verildi.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.