BBP ilçe yönetimi toplu olarak istifa etti

BBP ilçe yönetimi toplu olarak istifa etti
Büyük Birlik Partisi Çatalca İlçe Yönetimi toplu olarak partiden istifa ettiğini duyurdu.

31 Mart yerel seçimlerine az süre kala Büyük Birlik Partisi Çatalca İlçe Yönetimi toplu olarak istifa ettiğini açıkladı. BBP Çatalca İlçe Yönetimi, yerel seçimler öncesinde, Genel Merkez ile yaşadıkları ‘fikir ayrılıkları’ nedeniyle komple istifa etti.

İlçe Başkanı Arif Güdekli konuyla ilgili yaptığı açıklamada ‘12 Mart 2023 tarihinden bugüne kadar devam ettirmiş olduğum Büyük Birlik Partisi Çatalca İlçe Başkanlığı görevinden, İlçe Yönetimimiz ile birlikte, yerel seçimler öncesi yaşadığımız fikir ayrılıklarından dolayı bugün itibari ile istifa etmiş bulunmaktayız’ sözlerini paylaştı.

Partiye yakın kaynaklar, Cumhur İttifakı içinde olan BBP’nin yerel seçimlerde aday çıkartmasının, ittifakı zayıflatacağını düşünen teşkilat mensuplarını istifa sürecine başladığını belirtti.

İlçe Başkanı Arif Güdekli ‘Çatalca’da ‘koşulsuz, şartsız’ beraber yol yürüdüğümüz arkadaşlarıma, kardeşlerime; çabaları, gayretleri ve azimleri için, hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Geçmişten bugüne kadar birlikte yol yürüdüğümüz teşkilat mensubu arkadaşlarımıza ve yöneticilerimize ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum’ ifadelerini kullandı.

arif-gudekli.webp

İlgili Haberler

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.