İYİ Parti'den Kılıçdaroğlu'na 'hançer' tepkisi: Koltuk uğruna yalan söylemeye devam et

İYİ Parti'den Kılıçdaroğlu'na 'hançer' tepkisi: Koltuk uğruna yalan söylemeye devam et
Kemal Kılıçdaroğlu'nun CHP'nin 38. Olağan Kurultayı'nda "Sırtımda hançerlerle seçimlere girdim" ifadelerine İYİ Parti'den yanıt geldi.

CHP'nin 38. Olağan Kurultayı "İkinci yüzyılda demokrasi ve birlik kurultayı" sloganı ile Ankara Spor Salonu'nda başladı.

"İkinci yüzyılda demokrasi ve birlik kurultayı" sloganı ile yapılan 38. Olağan Kurultay'da genel başkanın yanı sıra Parti Meclisi (PM) ile Yüksek Disiplin Kurulu (YDK) üyeleri de belirlenecek.

Kurultayın açılış konuşmasını yapan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun "Sırtımdaki hançerlerle seçime girmek zorunda kaldım" sözleri yeni bir tartışmayı başlattı.

İYİ Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk, Kılıçdaroğlu'nun bu çıkışına tepki göstererek "Sırf kurultay, koltuk uğruna utanmadan yalan söylemeye devam et" dedi.

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Öztürk, "Sen Selo’ya selam söylemeye devam et, Sonra da sırtından hançerlendim diye sırf kurultay ,koltuk uğruna utanmadan yalan söylemeye devam et, Sana değil Cumhurbaşkanlığı, CHP GB Apoleti bile fazlaymış…" ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.