Karamollaoğlu: Şiir söylediği için hapse girenler yazı yazanları hapse atıyor

Karamollaoğlu: Şiir söylediği için hapse girenler yazı yazanları hapse atıyor
Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, düzenlediği basın toplantısında gündemdeki konuları değerlendirdi. Karamollaoğlu, ""Şimdi ne oldu da dün şiir söylediği için hapse girenler, bugün yazı yazdıkları için insanları hapse atıyorlar" dedi.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu darbe tartışmalarını değerlendirerek, böyle bir ihtimal görmediğini söyledi ve “Birileri kimlerin hakkından geleceğimizin listesini çıkardık demesi gibi bir anlayış olmaz. İktidar tek bir adım atmadı. Hemen sorgulama başlatılmalı” dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a 28 Şubat sürecini hatırlatan Karamollaoğlu, “Şimdi ne oldu da dün şiir söylediği için hapse girenler, bugün yazı yazdıkları için insanları hapse atıyorlar” şeklinde konuştu.

Karamollaoğlu koronavirüs salgınına karşı ciddi mücadele verildiğini söyleyerek, “Bütün dünyada normale dönmek için adımlar atılıyor ancak endişe de peşinden geliyor. Kurallara dikkat etmezsek, o zaman pişmanlık duymak fayda getirmez” diye konuştu. AVM’lerin açıldığını hatırlatan Karamollaoğlu, bunun ticareti canlandıracağını ancak bu açılışın neye neden olacağının ileride görüleceğini vurgulayarak, “AVM’lerden önce mahkemelerin açılması gerekir… Özellikle Bilim Kurulu’nun daha bir taraf ve gerçekçi hazırlıklar hazırlamasına imkan tanımaktı. Ben yaptım oldu mantığı ülkemizi beklenmedik sıkıntılara sürükleyebilir” dedi.

"Bu ne biçim memleket sevgisi, insanlık"
Darbe tartışmalarının ortaya atıldığını hatırlatan Karamollaoğlu, “Böyle bir şeyin olma ihtimalini şahsen görmüyorum. Birileri kimlerin hakkından geleceğimizin listesini çıkardık demesi gibi bir anlayış olmaz. İktidar tek bir adım atmadı. Hemen sorgulama başlatılmalı. Katliamdan bahsediyoruz. Liste yaptık, kimleri katledeceğimizi biliyoruz diyor. Bu ne biçim memleket sevgisi, insanlık. Bizim savcılarımız elleri kolları bağlı bekliyor. Kazara bunun aksine bir iddia ortaya çıksaydı, ipliğini pazara çıkarırlardı. Bu çifte standartla ülkeye huzur getiremezsiniz" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.