Kemal Kılıçdaroğlu, Ekrem İmamoğlu’nun açıklamasını TV’den öğrenmiş

Kemal Kılıçdaroğlu, Ekrem İmamoğlu’nun açıklamasını TV’den öğrenmiş
Hürriyet yazarı Abldukadir Selvi, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Ekrem İmamoğlu’nun açıklamasını TV'den öğrendiğini söyledi.

CHP'de yaşanan "değişim" tartışmalarında en güçlü aktör olarak öne çıkan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu yol haritasını belirledi.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, yerel seçimlerde İstanbul'u bir kez daha savunmak için yola çıktığını söyledi.

İktidara yakınlığıyla bilinen Hürriyet yazarı Abldukadir Selvi, bugünkü yazısında Ekrem İmamoğlu'nun açıklamalarını değerlendirdi.

Selvi, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Ekrem İmamoğlu’nun açıklamasını herkes gibi TV’den canlı yayında öğrendiğini yazdı.

Kılıçdaroğlu ile İmamoğlu arasında en son Ahlatlıbel’deki görüşmeden sonra ipler koptuğunu dile getiren Selvi, İmamoğlu'nun Tunceli’den Kılıçdaroğlu’nu cep telefonundan aradığını fakat telefonu açmadığını aktardı.

Selvi'nin yazısının ilgili kısmı şöyle:

Kılıçdaroğlu, Ekrem İmamoğlu’nun açıklamasını herkes gibi TV’den canlı yayında öğrendi. Kılıçdaroğlu ile İmamoğlu arasında en son Ahlatlıbel’deki görüşmeden sonra ipler koptu. İmamoğlu, memleketi Tunceli’den Kılıçdaroğlu’nu cep telefonundan aradı ama Kılıçdaroğlu telefonu açmadı. “Cebinizi aradım ama cevap vermediniz. Evin numarasını da çevirdim” dedi. Kameralar önünde, canlı yayında zoraki bir görüşme yapmışlardı.

Siyasi geleneğe göre Ekrem İmamoğlu’nun bu açıklamayı yapmadan bir gün önce Kılıçdaroğlu’nu arayıp bilgilendirmesi gerekiyordu. Ama ikisi arasında köprüler atıldığı için bu mümkün olmadı.

İlgili Haberler

Kaynak:MUSTAFA DOLU

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.