Kemal Kılıçdaroğlu’na Anıtkabir’de yoğun ilgi!

Kemal Kılıçdaroğlu’na Anıtkabir’de yoğun ilgi!
19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle Anıtkabir'i ziyaret eden Kemal Kılıçdaroğlu büyük bir ilgiyle karşılandı.

Cansev Temuçin - CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Anıtkabir’e gitti. 28 Mayıs’ta düzenlenecek Cumhurbaşkanlığı Seçiminin ikinci turunda yarışmaya hazırlanan Kılıçdaroğlu, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle Mustafa Kemal Atatürk’ün huzuruna çıktı. CHP liderine Anıtkabir’de yoğun ilgi vardı.

Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Cumhurbaşkanı yardımcısı adayı Mansur Yavaş ile birlikte Anıtkabir’e gitti. 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nda çok sayıda kişinin ziyaret ettiği Anıtkabir’in Aslanlı Yol’unda yürüyen Kılıçdaroğlu’na özellikle gençler büyük ilgi gösterdi.

CHP Lideri Kılıçdaroğlu, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve partililerle birlikte Aslanlı Yol'dan yürüyerek Atatürk'ün mozolesine geldi. Mozoleye çiçek bırakan Kılıçdaroğlu, daha sonra beraberindekilerle saygı duruşunda bulundu.

“Cumhurbaşkanı Kılıçdaroğlu” sloganları eşliğinde Atatürk’ün huzuruna çıkan Kemal Kılıçdaroğlu, vatandaşların söylediği “İzmir Marşı” eşliğinde Anıtkabir ziyaretini tamamladı. Kılıçdaroğlu, kendisine yoğun ilgi gösteren gençler ve vatandaşlarla fotoğraf çektirdikten sonra Anıtkabir'den ayrıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.