Kılıçdaroğlu: Partimizi ve delegelerimizi kimsenin yıpratmasına asla izin vermem

Kılıçdaroğlu: Partimizi ve delegelerimizi kimsenin yıpratmasına asla izin vermem
Kılıçdaroğlu, ''Muhakkak ki iftiralara yeltenen art niyetli gruplar olmuştur ya da olacaktır. Ama partimizi ve delgelerimizi kimsenin yıpratmasına izin vermem'' dedi.

Eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından "Partimize yönelik iftiralar üzerine…" notuyla video paylaşımında bulundu.

Kılıçdaroğlu, kurultayın ardından sonraki süreçte gündemde yer alan iddialar üzerine açıklamalarda bulundu. Parti ve delegelerinin kimsenin yıpratmasına izin vermeyeceğinin altını çizen CHP lideri "Muhakkak ki bu kumpaslara yeltenen art niyetli gruplar olmuştur ya da olacaktır. Ama partimizi ve delegelerimizi kimsenin yıpratmasına asla izin vermem." şeklinde konuştu.

Kemal Kılıçdaroğlu şunları söyledi:

"Sevgili Cumhuriyet Halk Partisi ailem, kurultayımızdan sonraki süreç üzerine birkaç şey söylemek istiyorum. Gerek sosyal medya gerekse televizyon programlarında partimizi ve delegelerimizi yıpratmak için parti kültürümüzle asla bağdaşmayan çirkin iftiraları üzülerek takip ediyorum. Muhakkak ki bu kumpaslara yeltenen art niyetli gruplar olmuştur ya da olacaktır. Ama partimizi ve delegelerimizi kimsenin yıpratmasına asla izin vermem. Güzel günlerde görüşmek dileğiyle, sağlıcakla kalın."

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.