Kılıçdaroğlu seçimden sonra ilk kez canlı yayında! Hangi kanala çıkıyor?

Kılıçdaroğlu seçimden sonra ilk kez canlı yayında! Hangi kanala çıkıyor?
28 Mayıs’ta düzenlenen Cumhurbaşkanlığı Seçimlerinin ardından sessizliğe bürünen CHP Genel Başkanı ilk kez bir programa katılıyor.

Fatma Müge Yücetürk - CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, seçimlerin ardından ilk kez bir canlı yayına çıkacak. Cumhurbaşkanlığı Seçimini kaybetmesinin ardından sessizliğe bürünen ve partisindeki “değişim” söylemleri ile ilgili açıklama yapmayan Kemal Kılıçdaroğlu, kendisine yöneltilen soruları yanıtlayacak.

Kemal Kılıçdaroğlu, 9 Haziran 2023 Cuma akşamı uzun bir aradan sonra ilk kez bir haber kanalında canlı yayına katılacak. Sözcü TV’de yayınlanan “Liderler Özel” programına çıkacak olan Kılıçdaroğlu gazetecilerin sorularına cevap verecek. Uğur Dündar, İsmail Saymaz ve İpek Özbey gibi isimlerin yer alacağı programın moderatörlüğünü ise Alişer Delek üstlenecek. Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılacağı program, Sözcü Televizyonu’nda 9 Haziran Cuma günü saat 20.45’te yayınlanacak.

Programda, Kemal Kılıçdaroğlu’na seçim sonuçları ve partisinde yükselen istifa çağrıları sorulacak. CHP liderinin, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun “değişim” ısrarına yönelik yaptığı açıklamalar hakkında bulunacağı yorumlar da merakla bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.