Kılıçdaroğlu ve Özdağ yeniden görüşecek! İşte o tarih

Kılıçdaroğlu ve Özdağ yeniden görüşecek! İşte o tarih
Gazeteci İsmail Saymaz, Kemal Kılıçdaroğlu ile Ümit Özdağ’ın yüz yüze bir görüşme gerçekleştireceklerini açıkladı.

Cansev Temuçin - 28 Mayıs Pazar günü yapılacak Cumhurbaşkanlığı Seçimi ikinci turu öncesinde partiler ve ittifaklar arasındaki görüşmeler devam ediyor. Sinan Oğan’ın bugün saat 17.00’de kararını açıklayacağı bilinirken, yeni bir görüşme haberi de gündeme bomba gibi düştü. İki gün önce bir araya gelen Kemal Kılıçdaroğlu ile Ümit Özdağ yeniden yüz yüze görüşme kararı aldı.

Gazeteci İsmail Saymaz’ın kişisel Twitter hesabından açıkladığı bilgiye göre, CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu ile Ata İttifakı ortaklarından Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ bir araya gelecek. İkili arasındaki görüşme ise saat 18.00’de gerçekleştirilecek. Saymaz konuya dair bilgiyi, “Kılıçdaroğlu ve Özdağ bugün saat 18’de yüz yüze görüşecek.” ifadeleri ile paylaştı.

Bilindiği gibi bugün, AK Partili Numan Kurtulmuş ile Ümit Özdağ bir araya gelmişti. Kemal Kılıçdaroğlu ile kendisine desteklerini açıklayan Ata İttifakı ortaklarından Adalet Partisi’nin genel başkanı Vecdet Öz ile bir görüşme yapmıştı.

Ümit Özdağ, Cumhurbaşkanı Seçimi ikinci turu ile ilgili kararını yarın açıklayacağını bildirmişti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.