Kılıçdaroğlu’nun “kara kutusu” koltuğunu korudu!

Kılıçdaroğlu’nun “kara kutusu” koltuğunu korudu!
CHP’de geçtiğimiz hafta yaşanan genel başkan değişikliğinin ardından Özgür Özel kendi ekibini kurmaya başladı. Ancak “değişim” sonrası koltuğunu koruyan o isim dikkat çekti…

Cumhuriyet Halk Partisi’nin büyük kurultayı geride kalırken Kemal Kılıçdaroğlu’nu ikinci tur oylaması sonrasında mağlup ederek genel başkanlık koltuğuna oturan Özgür Özel değişime başladı. Genel merkezde pek çok danışmanın görevine son verilirken Kılıçdaroğlu’nun uzun yıllardır en yakınında olan isim ise koltuğunu korudu.

“Değişim”den etkilenmeyen tek isim!

Gazeteci Mehmet Mert, Kemal Kılıçdaroğlu’nun özel kalemi olan Şükran Kütükçü’nün CHP’nin yeni genel başkanı Özgür Özel döneminde de görevine devam edeceğini açıkladı. Kütükçü, Kılıçdaroğlu’nun en yakınındaki isimlerden biri olarak biliniyordu.

SSK Genel Müdürlüğü döneminden beri Kemal Kılıçdaroğlu’nun yanında olan Şükran Kütükçü eski CHP liderinin “kara kutusu” olarak da görülüyordu.

“Sadece özel kalemi değildi…”

İşte Mehmet Mert’in konuya dair paylaşımında yer alan o ifadeler:

“#CHP'de geride kalan kurultay sonrası sadece bir kişi koltuğunu korudu.
O isim, #KemalKılıçdaroğlu'nun SSK Genel Müdürlüğü yaptığı yıllardan itibaren yanında bulunan, CHP'de Kılıçdaroğlu'nun 35 yıldır özel kalem müdürlüğünü yapan Şükran Kütükçü...
*
#ŞükranKütükçü Kılıçdaroğlu’nun sadece özel kalemi değil, aynı zamanda kara kutusu sayılır. Kemal bey onu bugüne kadar kendisine sadık, sağ kollarından biri olarak görüyordu.”

f-fucwbaiaav0is.jpeg

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.