Kılıçdaroğlu’nun koltuğunu o isme devreceği iddia edildi!

Kılıçdaroğlu’nun koltuğunu o isme devreceği iddia edildi!
CHP’de değişim tartışmaları içinde kurultay çalışmaları sürerken kulislerde konuşulan ilginç bir haber dikkat çekti.

Siyaset kulislerinde son konuşulan haberlere göre CHP lideri Kılıçdaroğlu’nun koltuğunu bırakacağı ismin belli olduğu iddia edildi.

Cumhuriyet Halk Partisi’nde kurultay çalışmaları devam ederken, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun görevine devam edip etmeyeceği de merak konusu oluyordu. Yeni Şafak’ta yer alan bir habere göre, Kemal Kılıçdaroğlu’nun görevi bırakması halinde koltuğunu devredeceği isme karar verdiği öne sürüldü.

İşte o isim!

İddiaya göre CHP lideri Kılıçdaroğlu, genel başkanlıktan ayrılmasının ardından yerine Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen’in gelmesini istiyor.

Her fırsatta “gemiyi limana yanaştırdıktan sonra” koltuğu bırakabileceğinin sinyalini veren Kılıçdaroğlu’nun kafasındaki ismin Taşdelen olduğu ileri sürülüyor.

odatv-image-106-c8a6361a917449.webp

İlçe kurultaylarında destek

Alper Taşdelen’in Kemal Kılıçdaroğlu’nun bazı özel toplantılarında yer alan isimlerden biri olduğu biliniyordu. Öte yandan CHP’de devam eden ilçe kurultaylarında da Taşdelen’in Kılıçdaroğlu’nu destekleyen adımlar attığı söyleniyor.

Taşdelen'den yalanlama geldi

Öte yandan bugün basında yer alan iddialara yönelik olarak Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen'den yalanlama geldi. Kişisel Twitter hesabından bir paylaşım yapan Taşdelen şunları söyledi:

"Bugün bazı medya kuruluşlarında şahsımla ilgili yer alan haberler gerçeği yansıtmamaktadır. Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ile aramızda böyle bir konu asla geçmemiştir. Çankaya’mıza hizmet etmekten, daha güzel bir Çankaya için çalışmaktan başka bir gündemim yoktur.

kilicdaroglu-yla-ilgili-bomba-iddia-koltugunu-16274872-9192-amp.jpg

İlgili Haberler

Kaynak:Cansev Temuçin

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.