Kıyma çektirme fiyatları 2023, Kurban eti kıyma çektirme fiyatı 2023

Kıyma çektirme fiyatları 2023, Kurban eti kıyma çektirme fiyatı 2023
Kurban Bayramı’nda dini görevini yerine getirecek vatandaşlar, kurban etinden kıyma çektirme fiyatlarını da araştırmaya başladı.

Fatma Müge Yücetürk - Kurban Bayramı'na sayılı günler kala, en çok merak edilen konulardan biri de et çektirme fiyatları oldu. Bayramda kestiği etleri kıyma haline getirerek saklamak isteyen vatandaşlar, 2023 yılında kasaplardan kıyma çektirme ücretlerinin ne kadar olduğunu araştırmaya başladı.

Kurban Bayramı 2023 yılında 28 Haziran ile 1 Temmuz günleri arasında kutlanacak. Bayramda dini vecibelerini yerine getirmek isteyen vatandaşlarsa kurban kesip çevrelerine ve ihtiyaç sahiplerine dağıtacak. Bu kurban etlerinin bir kısmı ise kıyma olarak çekilerek yemeklerde kullanılmak üzere değerlendirilecek. Peki 2023 yılı kıyma çekim fiyatları ne? Kasaplar, kurbanlık etten kıyma çekim ücretlerini açıkladı mı? 2023 Kurban Bayramı kıyma çekim fiyatları ile ilgili son bilgiler…

Kurban Bayramı’nda kestikleri kurbanlık etleri kıyma olarak çektirmek isteyen vatandaşlar kasapların yolunu tutacak. Kilo başına ücretlendirilen kıyma çekim fiyatları ile Kurban Bayramı’nın yaklaşması ile yeniden düzenlenecek. Geçtiğimiz yıl yaşanan Kurban Bayramı’nda kasaplar kilo başı kıyma çekim ücretini 5 TL olarak belirlemişti. Karkas et işleme işlemleri ise kilo başına 10 TL’den yapılıyordu.

Henüz 2023 yılı Kurban Bayramı kıyma çektirme fiyatlarına ilişkin bir açıklama yapılmadı. Bayram yaklaştıkça konuya dair detayların netleşmesi bekleniyor.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum